Amanda Knox og forloveden:

Trygler om penger til «romvesen»-bryllup

Brukte sine oppsparte midler på Italia-tur.

PENGEKNIPE: Amanda Knox og forloveden Christopher Robinson insisterer på pengegaver fra bryllupsgjestene - så vel som fra personer som ikke er invitert. Foto: NTB Scanpix
PENGEKNIPE: Amanda Knox og forloveden Christopher Robinson insisterer på pengegaver fra bryllupsgjestene - så vel som fra personer som ikke er invitert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor kunngjorde Amanda Knox (32) at hun og kjæresten, forfatter Christopher Robinson, hadde forlovet seg.

Nå ber 32-åringen, som i 2015 - etter fire år i et italiensk fengsel ble frikjent for drapet på romkameraten Meredith Kercher (21) - om økonomisk bistand.

- La oss være ærlig, vi behøver ikke flere ting. Det vi trenger er hjelp til å arrangere den beste festen noensinne for vår familie og venner, skriver paret innledningsvis på sin hjemmeside.

Pengene er borte

Knox og forloveden ber om donasjoner med et startbeløp på 500 dollar - helt opp mot 10 000 dollar. Pengene skal ifølge dem selv dekke et verdensrom-inspirert bryllup med både tidskapsel og «ekstravagant romvesenmat». For å nevne noe.

- Enten du deltar i bryllupet eller ei, er du velkommen til å donere et bestemt beløp, heter det videre.

Knox og Robinson forklarer at de opprinnelig hadde satt av penger som skulle gå til den store feiringa. Alle oppsparte midler forsvant imidlertid da førstnevnte tidligere i sommer returnerte til Italia for første gang siden frikjennelsen.

32-åringen var den gang invitert til paneldebatten «Medierettssaken» på strafferettsfestivalen i Modena, og paret legger ikke skjul på at turen ble et pengesluk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer