HELT MÅLLØS: Elin Gaustad gråt da hun røyk fra X Factor, men i går satt hun i sofaen med mannen som sendte henne hjem (t.h) og Karlsen og smilte bredt da det første sjokket hadde lagt seg i sofaen hos Thomas og Harald. Karlsen ga henne platekontrakt. Foto: TV 2
HELT MÅLLØS: Elin Gaustad gråt da hun røyk fra X Factor, men i går satt hun i sofaen med mannen som sendte henne hjem (t.h) og Karlsen og smilte bredt da det første sjokket hadde lagt seg i sofaen hos Thomas og Harald. Karlsen ga henne platekontrakt. Foto: TV 2Vis mer

- Tuller du? Åhh, ja!

Sjokkert Elin fikk platekontrakt av Jan Fredrik.

||| (Dagbladet.no): Onsdag så tv-seerne en knust Elin Gaustad (21) bli sendt hjem fra «X Factor» av dommer Peter Peters.

Under innspillingen av «Senkveld» i går ga hans dommerkollega Jan Fredrik henne jobb, melder TV2.no.

En målløs Elin blir sittende som et spørsmålstegn i det Jan Fredrik Karlsen tilbyr henne platekontrakt i sofaen hos Thomas og Harald. Dette blir vist på tv først i kveld.

- Når du berører mennesker på den måten du gjør, så føler jeg du har lagt et eller annet hos folk som jeg er helt sikker på at de vil oppleve mer av. Så hvis du har lyst, så hadde ingenting gledet meg mer enn å jobbe med deg, gå i studio med deg og gi ut din plate.

En overlykkelig Elin mister nesten munn og mæle:

- Tuller du? TAKK! Åhå! Ja, det vil jeg!

Men Karlsen tullet ikke.

- Sjokkert
Etter sendingen snakket de litt mer om det han hadde tilbudt henne.

- Jeg var sjokkert, det finnes ikke en bedre beskrivelse. Dette hadde jeg jo ikke ventet i det hele tatt, sier publikumsfavoritten Elin til Dagbladet.no.

Elin Gaustad sang seg inn i seernes hjerter og hennes avskjed i X Factor har skapt bølger av protestgrupper på nettet siden onsdag. Dagbladets lesere svarte et rungende «NEI, hun burde ha vunnet hele greia»  på spørsmål om det var riktig at Elin måtte gå.

Jan Fredrik Karlsen sier til Dagbladet.no at tilbudet til Elin slett ikke kom spontant. Han hevder han har hatt tro på jenta lenge før hun kom på tv og fikk oppmerksomhet i media.

- Etter første audution med Elin ringte jeg min partner og fortalte at jeg akkurat hadde opplevd ei fantastisk dame, vi så raskt at Elin var det noe hlet spesielt med. Vi tror vi kan hjelpe Elin med veldig mye i forhold til å lage den plata hun ønsker seg, sier Karlsen.

I stedet fikk han henne med i sin egen stab i managementet Playroom som alt teller flere tidligere realitydeltakere fra TV 2, deriblant Alejandro Fuentes og Kurt Nilsen.

Nok å gjøre framover
Elin forteller at hun og Karlsen snakket litt mer sammen om tilbudet hans backstage etter innspillingen i går.

- Men jeg vet ikke hvor mye mer jeg kan si om dette, sier hun.

Jan Fredrik Karlsen sier de kommer næremere tilbake med hva som skjer framover.

SÅ GLAD, SÅ GLAD: Senkveld sendes i kveld, men Jan Fredrik og Elin er alt så vidt i gang med samtaler om den nye plata. Foto: TV 2
SÅ GLAD, SÅ GLAD: Senkveld sendes i kveld, men Jan Fredrik og Elin er alt så vidt i gang med samtaler om den nye plata. Foto: TV 2 Vis mer

- Nå skal vi snakke litt med Elin og finne ut hva hun sitter inne med og hvilken plate hun vil lage før vi gjør noe mer.

Sikkert er det hvert fall i disse dagene har blitt langt travlere for den svaksynte jenta som sang sin egenproduserte låt på tv. I dag er hun hjemme i Møre igjen og i tillegg til intervjuer og diverse konsertoppdrag, deriblant på hjemstedet i helga, studerer Elin til daglig på musikklinja i Volda.

I går fortalte hun Dagbladet at hun kanskje legger studiene på hylla for en periode.

- Jeg diskuterer med pappa nå om jeg kanskje skal slutte, eller i hvert fall ta en pause fra studiene. Jeg har fått mange telefoner fra folk som vil at jeg skal opptre rundt omkring og kanskje er det riktig av meg å gjøre det nå når jeg har muligheten.

Du diskuterer X Factor i kveld:
Ta PC'n på fanget når du slår på tv'en i kveld og diskuter «X Factor» med andre som ser.

Slik gjør du det:
  1.For deg som allerede er registrert hos Dagbladet.no (Det er den samme registreringen som du bruker i kommentarfeltet til Dagbladets artikler)

Er du allerede registrert er det bare å gå til X Factor-studioet.

Klikk på «Logg inn»-knappen og sett i gang. Du skriver i feltet som kommer opp og  trykker Rop for å publisere det i chatten.

2. Hvis du ikke er registrert så kan du gjøre her !
Når du har registrert de så går du automatisk videre til X Factor-studioet der du kan starte på chat.

Selve registreringen er gratis, men etter den første måneden må du betale 5 kr per måned i medlemsgebyr. Du kan når som helst melde deg av.

IKKE TRIST LENGER: Elin har fått massiv støtte, konsertoppdrag og nå også platekontarkt for Elin som ble sendt hjem. Foto: TV 2
IKKE TRIST LENGER: Elin har fått massiv støtte, konsertoppdrag og nå også platekontarkt for Elin som ble sendt hjem. Foto: TV 2 Vis mer