Golden Globe:

Tullet med mulig presidentskap. Nå vil verden ha Oprah og Tom Hanks i Det hvite hus

«Hollywood-drømmen: Oprah/Hanks 2020».

DET HVITE HUS?: Spøken til Seth Meyers satte åpenbart griller i hodet til fansen, som nå ønsker seg Tom Hanks og Oprah Winfrey til Det hvite hus. Foto: NTB scanpix
DET HVITE HUS?: Spøken til Seth Meyers satte åpenbart griller i hodet til fansen, som nå ønsker seg Tom Hanks og Oprah Winfrey til Det hvite hus. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tradisjonen tro tok årets Golden Globe-vert seg tid til å vitse med det foregående året i sin åpningstale. Det var komiker Seth Meyers som ledet årets show, og med innsettelsen av Trump som president og #metoo-kampanjen, hadde han nok å fleipe om natt til mandag.

Han gikk blant annet hardt ut mot den utskjelte produsenten Harvey Weinstein og mot skuespiller Kevin Spacey, som begge er blitt anklaget for seksuell trakassering og overgrep i 2017. Meyers tok seg også tid til å sparke mot USAs politiske system, men det endte i en overraskende vending.

Som følge av en av Meyers vitser, vil nå det amerikanske folk, i hvert fall de mest Twitter-aktive, ha Oprah Winfrey og Tom Hanks som landets ledere.

- Hvorfor i helvete ikke?

Det hele bundet i at Meyers sa at han holdt en tale til Donald Trump i sin tid, der han sa at eiendomsmogulen aldri ville klare å bli president. I talen sa han at flere omtaler dette som kvelden tv-profilen bestemte seg for å stille til valg. Som kjent ble han på tampen av 2016 kronet til seierherre over Hillary Clinton i det amerikanske presidentvalget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer