Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

TV 2 avslørte «Farmen»-vinner to dager før finalen

- Vi har gjort en kjempefeil.

LA UT VINNERINTERVJU: Fredag, to dager før finalen i årets «Farmen», la TV 2 ut sitt intervju med vinneren på nett. Der lå det i tre kvarter før noen reagerte. Foto: TV 2
LA UT VINNERINTERVJU: Fredag, to dager før finalen i årets «Farmen», la TV 2 ut sitt intervju med vinneren på nett. Der lå det i tre kvarter før noen reagerte. Foto: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): VG Nett melder i dag at TV 2 avslørte hvem som går av med seieren i «Farmen» - hele to dager før finalen sendes på TV.

Tidligere i dag ble nemlig vinnerintervjuet med «Farmen»-vinneren lagt ut på TV 2 sine nettsider, der det lå hele tre kvarter før det ble oppdaget.

- Veldig lei oss TV 2 bekrefter tabben til Dagbladet og legger seg langflate.

- Vi har gjort en kjempefeil. Det har vært en teknisk svikt. Det er færre enn 100 som har sett det. Det skulle ikke skjedd. Vi er veldig lei oss og beklager det som har skjedd, sier programdirektør for «God Kveld Norge» Bård Eriksen.

Presseansvarlig for «Farmen», Alex Iversen, forteller at de ble oppmerksomme på feilen da VG kontaktet dem.

- Dette er en systemfeil hos «God Kveld Norge»-redaksjonen, og vi beklager det, er hans knappe kommentar til Dagbladet.

Tre semifinalister I klippet ser man at rakettene skytes opp og at vinneren gratuleres av de andre deltakerne.

I forrige episode av gårdsrealityen ble det klart at Ingvild Skaare Thygesen (19) og Endre Aabrekk (27) er de to siste semifinalistene, etter at de vant hver sine deler i den siste gårdskonkurransen.

De to skal dermed møte sogndølen Joar Søhoel (28) i søndagens finale, som gikk direkte til semifinale etter å ha vunnet øksekastkonkurransen i mandagens episode.

- Å vinne gårdskonkurransen hadde vært mye større. De andre måtte slite seg ut mens jeg satt på «ræva» og slappet av. Jeg tok på en måte snarveien, så det var kanskje litt urettferdig, sa Søhoel da det ble klart at han var første semifinalist.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media