«Torpet kjendis»:

TV 2 bekrefter oppvask med Mira Craig

Artisten forlot «Torpet» etter et overtråkk. I kulissene skjedde det langt mer enn hva som ble vist på tv.

TURBULENT: Etter en krangel med Espen Thoresen på «Torpet», skader Mira Craig foten sin og forlater produksjonen. Nå forklarer TV 2 hva som egentlig skjedde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede tirsdag omtalte Dagbladet den svært dårlige stemninga som har utspilt seg i «Farmen kjendis»' sidekonkurranse «Torpet kjendis», der eks-deltakerne Linni Meister (35), tv-personlighet Svein Østvik (59) og artist Mira Craig (38) har bodd sammen i over to uker.

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (40) var seinere innom etter sin «Farmen kjendis»-exit, før Espen Thoresen (62) havnet der søndag kveld.

Ville reise hjem

For tv-seernes del har det vært lett å se at forholdet mellom Craig, Østvik og Meister gradvis har forverret seg. Det har i tillegg framstått som at mye har skjedd mens kameraene har vært skrudd av, etter leggetid.

Kort tid etter at Thoresen ankom den lille sidegården var Craig og Thoresen også i munnhoggeri, men tv-produksjonen fanget bare opp deler av krangelen.

Etter hva Dagbladet kjenner til skal flere av «Torpet»-deltakerne etter hvert ha gitt uttrykk for, overfor TV 2 og produksjonsselskapet Strix, at de vurderte å reise hjem dersom situasjonen ikke forandret seg til det bedre.

Like etter tråkket Craig over og ble fraktet vekk fra gården i bil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer