Barker sammen i «Farmen kjendis»:

TV 2-Dorthe: - Idiotisk

Full isfront mellom de to TV-profilene.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg nesten før spillet hadde startet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen kjendis» startet med et brak, etter at tidligere håndballstjerne Kjersti Grini (50) vekket sterke reaksjoner på gården da hun i premiereprogrammet brukte «n-ordet» da hun fikk øye på en ku med svart ansikt under et kuslipp.

Onsdag ble det mer drama, da det kom tydelig fram at stemninga er mildt sagt amper mellom TV 2-profil Dorthe Skappel (59) og komiker og TV-profil Shabana Rehman (45).

- Det var helt fantastisk å være med, men jeg ville aldri gjort det igjen. Det å være med i et sånt program og gå tilbake i tid - det var kjempekult, men det var vanskelig å leve isolert med 12 andre mennesker som man må forholde seg til hele tida. Det er lærerikt, for det går ei kule varmt - og det er ikke alle mennesker man kommer like godt overens med, forteller Skappel til Dagbladet.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Ikke glad i noen

Hun bedyrer at det hendte flere ganger at hun måtte «svelge noen kameler».

- Man havnet ofte i situasjoner som man normalt sett bare ville forlatt. Her måtte man heller gå noen runder med seg selv. Jeg fikk en oppvekker, kanskje er jeg mer dominerende enn jeg trodde jeg var. Samtidig er det en fin måte å være sammen på.

TOK ALVORSPRAT: Dorthe Skappel og Shabana Rehman pratet ut om konflikten mellom dem i onsdagens episode. Foto: TV 2
TOK ALVORSPRAT: Dorthe Skappel og Shabana Rehman pratet ut om konflikten mellom dem i onsdagens episode. Foto: TV 2 Vis mer

Hun fortsetter:

- Ofte sier folk ting som «jeg ble så innmari glad i alle andre». Men selv ... Nei, jeg ble ikke glad i noen. Jeg kom selvsagt veldig godt overens med mange, men det er ingen jeg vil si at jeg har blitt god venn med eller som jeg kommer til å henge mye sammen med framover, sier hun, før hun legger til:

- Jeg var jo den eldste også, det kan ha med alderen å gjøre. Hadde jeg var 25 år ville jeg sikkert dyrket det mye mer enn jeg gjorde. For det var fine folk der.

- Fyrer du skikkelig?

- Ja, det gjør jeg. Men det verste er at jeg fyrer på ting som kanskje ikke er så viktig, mer fordi jeg føler meg indignert eller urettferdig behandlet - selv om det kanskje ikke har rot i virkeligheten.

OPPGITT: Dorthe Skappel måtte telle til ti flere ganger inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2
OPPGITT: Dorthe Skappel måtte telle til ti flere ganger inne på gården. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Ordentlig «drittkjerring»

Tendenser til denne «fyringen» fikk TV-seerne et lite innblikk i onsdag, da det oppsto en noe amper stemning mellom 59-åringen og «Farmen kjendis»-kollega Shabana Rehman.

- Hva skjedde?

- Shabana og jeg hadde en skikkelig runde. Vi er to ganske forskjellige individer, som ikke nødvendigvis passer så godt sammen. Det fant jeg ut ganske tidlig. Hun har en oppfatning av meg, og jeg av henne, som jeg ikke synes var helt ok, egentlig.

OVERRASKELSE: «Farmen»-Robert fikk seg en skikkelig overraskelse da hans ene datter dro frem årets julegave. Vis mer

Skappel synes akkurat det var svært vanskelig å takle når man er isolert, og ikke har noen mulighet til å komme seg helt unna.

- Der og da syntes jeg det var helt for jævlig. Og at hun var en ordentlig drittkjerring.

Bikket over

Overfor Dagbladet legger heller ikke Rehman skjul på at det var andre hun kom langt bedre overens med enn nettopp Skappel.

- Det ble drama mellom meg og Dorthe, ja. Vi ble to generaler. Det kunne gått skikkelig ille om vi hadde vært yngre, mener hun.

Ifølge «God kveld Norge»-programlederen bunnet konflikten først og fremst i at Rehman skal ha følt seg «overkjørt» av Skappel under utføringen av visse arbeidsoppgaver, noe Rehman også bekrefter.

- Jeg ville egentlig bare hjelpe. Det var noen misforståelser her, som gjorde meg veldig sjokkert. Hun mente at jeg overkjørte henne, noe som gjorde henne rasende.

FIKK KRITIKK: Shabana Rehman reagerte på at Dorthe Skappel blandet seg i visse arbeidsoppgaver hun utførte på gården. Foto: Espen Solli / TV 2
FIKK KRITIKK: Shabana Rehman reagerte på at Dorthe Skappel blandet seg i visse arbeidsoppgaver hun utførte på gården. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Etter hvert skal Skappel imidlertid ha innsett at Rehman kanskje hadde rett.

- Ikke fordi jeg mente at hun gjorde en dårlig jobb, men fordi jeg er vant til å ta styring rundt det jeg kan. Det var en idiotisk konflikt, og det bikket over for meg. Jeg følte meg oppriktig urettferdig behandlet.

- Ble så lei meg

Men: Som det også kom fram på TV onsdag tok storbonden, nemlig Dorthe Skappel, Kjersti Grini til side og fortalte at hun ønsket å velge henne til førstekjempe - slik at hun kunne velge Rehman som andrekjempe.

Det slo helt, helt feil - og forverret situajonen mellom dem ytterligere.

- Kjersti ble sur, og mente det var mitt ansvar, noe hun hadde rett i. Samtidig kom det Shabana for øret, og gjorde at hun ble lei seg. Det ble jeg og, for jeg følte vi hadde rottet oss sammen mot henne. Det var grunnen til at jeg snudde og valgte Adam (Ezzari, 23, journ. anm) til kamp. Vi hadde noen fine samtaler og, men Shabana var vel den eneste jeg virkelig ikke kom overens med.

- Shabana?

- Kjersti kom til meg og fortalte det. Hun sa Dorthe hadde sagt at jeg var «mye og irriterende». Jeg ble så lei meg. Jeg fikk nesten traumer, for det minnet meg så mye om tidligere stormer jeg har stått i. Jeg følte at Dorthe bestilte Kjersti for å fjerne meg.

- Man kan spille rent eller skittent. Der og da følte jeg at Dorthe Skappel spilte skittent. Men jeg bestemte meg for å ta dette som en kvinne. Seinere ville produksjonen at vi skulle ta en diskusjon på kamera, og da gjorde vi det.

Delte meninger

- Hvor rasende ble Shabana, Dorthe?

- Det var en overhøvling fra hennes side kan man vel kalle det. Mens jeg la meg flat.

GIFT: Frank og Eunike møttes på «Farmen» - nå er de endelig gift! Og de nøyde seg ikke bare med ett kyss. Video: Bjørn Ekker Vis mer

- Shabana?

- Ja, Dorthe ba om unnskyldning, men jeg tenkte «whatever». Men jeg ble ikke sinna. Jeg våknet bare litt, og skjønte at folk allierer seg med hverandre og spiller et spill. Jeg var ikke der i det hele tatt, sier 45-åringen til Dagbladet.

Skappel valgte altså Adam Ezzari til førstekjempe onsdag kveld. Søndag skal han velge hvem han vil møte til kamp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer