«Kompani Lauritzen»:

TV 2 klippet bort kranglescener

Innspillinga i Åndalsnes var ikke alltid fullt så harmonisk som det framstår på TV.

UTE PÅ TUR: 14 deltakere var med fra start i den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen». Nå er det elleve igjen. Foto: Matti Bernitz / TV 2
UTE PÅ TUR: 14 deltakere var med fra start i den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen». Nå er det elleve igjen. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige lørdag forlot de tre første «Kompani Lauritzen»-deltakerne programmet, og denne helga må enda en deltaker forlate leiren i Åndalsnes.

Totalt var det 14 deltakere som med tog ankom innspillingsstedet, der de i kjent stil har måttet innordne seg i et strengt militærregime, samtidig som de blir utsatt for harde fysiske og psykiske påkjenninger.

De mange anstrengelsene, befalet og ikke minst kameratskapet mellom de ulike deltakerne er det som har fått mest oppmerksomhet så langt.

Men etter hva Dagbladet kjenner til, har det ikke bare vært god stemning på turen.

TV 2: - Kommenterer ikke detaljer

Det skal nemlig flere ganger ha skjedd at deltakere hadde utblåsninger mot hverandre, som kanalen har valgt å ikke vise på skjermen. Deriblant skal Emilie Stordalen ha fått høre av en annen deltaker, i harde ordelag, at hun ikke var en bra nok lagleder. Det er noe flere av de andre skal ha ansett som urettferdig og stygt.

Dagbladet har vært i kontakt med Emilie Stordalen, som er kjent med denne saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer