«Kompani Lauritzen»:

TV 2 lurte tv-seerne trill rundt

Kanalen bekrefter at alt ikke var helt sånn det så ut på tv-skjermen.

IKKE SLIK DET SÅ UT: Håvard Tjora og de andre deltakerne visste at det var Carl Martin Eggesbø som var vinner av «Kompani Lauritzen» da de hoppet i fallskjerm. Foto: TV 2
IKKE SLIK DET SÅ UT: Håvard Tjora og de andre deltakerne visste at det var Carl Martin Eggesbø som var vinner av «Kompani Lauritzen» da de hoppet i fallskjerm. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag ble det klart at det var skuespiller Carl Martin Eggesbø som tok seg helt til topps i den andre sesongen av «Kompani Lauritzen», og til Dagbladet la vinneren, som hadde vært febersyk like før, ikke skjul på at det var stas å komme helt først i mål.

Selv om det å vinne ikke betød aller mest.

- Det var så absurd, i det ene øyeblikket samarbeider vi som lag, og så skulle vi plutselig konkurrere igjen. Jeg har prøvd å gjøre så godt jeg kan i hver eneste utfordring jeg har møtt, og mitt mål fra starten av var egentlig bare å komme til finalen. For å få hoppe i fallskjerm. Og det var en helt ubeskrivelig opplevelse. Det var for meg det totale klimaks. At jeg vant kom som en ren bonus, sa han etter seieren.

Brutal landing

Og det var nettopp fallskjermhoppinga som utløste den aller største dramatikken i lørdagens finaleprogram. Som Dagbladet skrev lørdag holdt nemlig lærer og forfatter Håvard Tjora (43) på å krasjlande i et gigantisk hus etter at han ble tatt av et vindkast som førte ham på helt feil kurs.

Til slutt landet han rett ved siden av det nevnte huset, men hadde så dårlig med plass at han måtte lande med strake bein. Hodet hans deiset i bakken, og han ble senere fraktet til legevakta med massive ryggsmerter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer