Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

TV 2 om Bieber-skandalen: «Soleklart avtalebrudd»

- Vi er veldig skuffa, sier TV 2, som ikke utelukker økonomiske konsekvenser for Bieber.

(Dagbladet):  Justin Bieber gikk av scenen etter å ha spilt én låt under kveldens konsert i Oslo, etter å ha skyldt på vannsøl ved scenekanten. 

Dagen derpå innrømmer TV 2 at man ved kanalen er «veldig skuffa» over popikonets oppførsel.

- Det er klart vi er skuffa. Og det er det ikke bare vi som er. Det er fans som hadde vunnet billetter og gledet seg stort. De er selvfølgelig veldig skuffa, og det er vi óg, sier kommunikasjonsdirektør i TV 2 Jan Petter Dahl til Dagbladet fredag morgen.

«Senkveld» går som normalt Han sier den avbrudte konserten ikke får noen konsekvenser for fredagens episoden av «Senkveld».

- Nei, programmet ble spilt inn på forhånd og vil gå som normalt, bekrefter han. 

Kort tid etter konserten ble flere av jentene på første rad sirklet inn av illsinte Beliebers verden rundt, og Facebook-sider er bombardert med hatmeldinger gjennom hele natta. De fikk skylda for at kanadieren forlot scenen. 

Dahl sier det er for tidlig å vurdere om TV 2 vil følge opp saken økonomisk. Han bekrefter uansett at kanalen betrakter situasjonen som et «avtalebrudd» fra den kanadiske hjerteknuserens side.

Avtalebrudd - Det er for tidlig å si noe om eventuelle økonomiske represialier. Vi har ikke prioritert å se på det spørsmålet enda, for vi har mer enn nok annet å holde fingra i, sier han og legger til:

- Vi betrakter dette som et soleklart avtalebrudd. Den avtalen vi hadde med Bieber var at han skulle spille seks låter for oss.

Konsertopptaket, tiltenkt å gå på skjermene på TV 2 i november, blir det derfor nå ingenting av. 

- Nei, det blir vanskelig. Vi har jo ikke 30 minutter med tape akkurat, avslutter Dahl. 

Kort tid etter scenestormingen, la Bieber selv ut en melding på Instagram der han beklaget til fansen og bekreftet at han ikke skulle hadde avbrutt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media