GÅR FRA HVERANDRE: Siren Henschien og Jan Ove Årsæther bekrefter overfor Dagbladet at de gikk hver til sitt før sommeren. Her fra TV 2s 20-årsfest i 2012. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
GÅR FRA HVERANDRE: Siren Henschien og Jan Ove Årsæther bekrefter overfor Dagbladet at de gikk hver til sitt før sommeren. Her fra TV 2s 20-årsfest i 2012. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

TV 2-paret har gått fra hverandre

Jan Ove Årsæther og Siren Henschien bekrefter bruddet. 

(Dagbladet): Det profilerte TV 2-paret Jan Ove Årsæther (45) og Siren Henschien (46) har gått fra hverandre. Han jobber som nyhets- og sportsredaktør i kanalen, mens hun er programleder for aktualitetsserien «Lørdagsmagasinet».

Begge parter bekrefter bruddet overfor Dagbladet. Det var Se og Hør som først omtalte saken.

Siren Henschien sier følgende til Dagbladet:

- Jan Ove Årsæther kjøpte hus i vår, og tok ut separasjon.

TV 2-profilen ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentar. I en SMS til Dagbladet skriver Årsæther at paret ble separert like før sommeren.

- Det er riktig at vi før sommeren ble separert og at jeg har flyttet inn i et eget hus i samme nabolag i Bergen. Utover det, har jeg ingen videre kommentarer, forklarer han.

Det var i 2002 at paret traff hverandre for første gang. Det på jobbfest i Grieghallen i anledning tv-kanalens tiårsjubileum.

Dagbladet møtte paret i 2012.

- Jeg jobbet i Oslo og Siren i Bergen. Vi kjente til hverandre ettersom begge jobbet i nyhetsredaksjonen, men vår første samtale var under festen her for ti år siden. Det var da vi fant hverandre og ble et par, sa Årsæther til Dagbladet under kanalens 20-årsjubileum - ti år etter at paret møttes.

To år etter det første møte i Grieghallen giftet de seg, og sammen har de fått tre barn. Henschein har tre barn fra et tidligere forhold.

- Vi fikk tre barn på 15 måneder. Siren hadde tre fra før, så vi ble en stor familie. Alt dette skjedde i en tid da jeg ble nyhetsredaktør, TV 2 startet Nyhetskanalen og vi pusset opp huset i Bergen, sa Årsæther til Dagbladet i 2012.