Julie Strømsvåg:

TV 2-profil (38) avslører babynyhet

- Miniloffen melder sin ankomst i april.

BLIR MAMMA: Julie Strømsvåg kunne mandag avsløre at hun venter sitt første barn. Her er hun fotografert i fjor sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BLIR MAMMA: Julie Strømsvåg kunne mandag avsløre at hun venter sitt første barn. Her er hun fotografert i fjor sommer. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kunne TV 2-programleder Julie Strømsvåg (38), hovedsakelig kjent som programleder under diverse sportsbegivenheter, dele at hun venter barn. På Instagram har 38-åringen lagt ut et bilde av seg selv i Roma, passende nok med en pave på T-skjorta.

Der viser hun fram den voksende babymagen:

«Paven velsigner en unge mekket utenfor ekteskap. Miniloffen melder sin ankomst i april, vi gleder oss stort», skriver hun tilhørende innlegget.

Første barn

Gratulasjonene har allerede begynt å strømme på, og det er tydelig at tv-profilen gleder seg stort til å bli mamma. VG var først ute med å viderebringe det glade budskap mandag morgen.

Dette blir tv-profilens første barn. Til Dagbladet forteller hun følgende om den hyggelige nyheten:

- Dette er veldig stort og stas for oss. Mange har gjort dette før, men for oss er det jo helt nytt territorium på alle måter, så nå går vi ei uhyre spennende tid i møte, forklarer hun.

Babyen betyr derimot at hun går glipp av EM i sommer, men hun mener at det går helt fint.

- Det er kjedelig å gå glipp av opplevelsen det er å jobbe med noe av det gøyeste jeg gjør og har gjort i ti år nå. Men kanskje det blir digg å henge på sofaen og bare kose seg. En unge trumfer EM vil jeg tro, sier hun til VG.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer