TV-kjendis fengslet i to nye uker

- Det er ikke grunnlag for fengslingen.

SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han er nå varetektsfengslet for to nye uker. Foto: Tolletaten
SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han er nå varetektsfengslet for to nye uker. Foto: Tolletaten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av oktober ble en kjent norsk TV- og utelivsprofil siktet for en grov narkotikaovertredelse etter narkosmugling med småfly.

TV-kjendisen, som nekter straffskyld, ble varetektsfengslet for to uker siden. I går, torsdag, ble utelivsprofilen varetektsfengslet for ytterligere to uker med brev- og besøksforbud.

Det ble besluttet under et fengslingsmøte i Nedre Romerike tingrett.

- Selve fengslingskjennelsen er unntatt offentlighet, men jeg kan bekrefte at politiet fikk medhold i forlengelse av isolasjon for siktede. Han møtte selv i fengslingsmøtet, opplyser politiadvokat Nina Marthinsen til Dagbladet.

- Mener politiet at mistanken mot siktede nå er styrket, ettersom dere ba om forlenget fengsling?

- Jeg går ikke inn på innholdet i kjennelsen, men vi fikk medhold, sier hun.

Ikke landingstillatelse

Politiadvokaten bekrefter overfor Dagbladet at det nå er totalt seks personer som er siktet etter at et småfly landet på Kjeller i Akershus med 50 kilo hasj og en stor mengde narkotiske piller om bord. Flyet hadde ikke landingstillatelse, og tre tyske menn ble pågrepet på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer