BLIR TREBARNSPAPPA: «The Stream»-programleder Tarjei Strøm. Foto: NTB Scanpix
BLIR TREBARNSPAPPA: «The Stream»-programleder Tarjei Strøm. Foto: NTB ScanpixVis mer

Tarjei Strøm:

TV-profil blir trebarnsfar

«The Stream»-programlederen delte nyheten på Instagram.

(Dagbladet): Tarjei Strøm vant i mai Gullruten med TV 2-nyvinningen «The Stream». Til jul får bergenseren et nytt gull i hus!

- Vi har laget oss en liten jente som kommer i desember, stråler Tarjei Strøm (38) på sin Instagram-profil, under et ultralydbilde av sin nye datter inne i vordende trebarnsmamma Juni Wigers (28) mage.

Fra før har samboerparet fra Bergen barna Sofie (12) og Jonas (3), noe som kommer tydelig fram på Tarjeis kropp.

Den er gjennom-tatovert fra mage til fingerspiss.

- Snart ikke plass til flere

Alle tatoveringene har sin betydning, men de viktigste er utvilsomt de familiære.

Bak høyre øre har han datterens kyss, og på fingrene har han «elskling» tatovert, til ære for sin kjære Juni. Der har han også bokstavene til både samboer og barn.

- Jeg begynte å tatovere meg i midten av 20-årene. Da var i grunnen løpet lagt. Det var musikk jeg skulle drive med. Jeg kom ikke til å bli advokat eller politimann. Så det er blitt en hobby. Men nå har jeg snart ikke plass til flere, sa Tarjei med et smil til Se og Hør i fjor høst.

Med en ny liten jentekrabat i hus skal det mye til for at en av Norges beste trommiser ikke finner plass på kroppen til henne også!

Programleder

Tarjei ble hyllet for sin programlederjobb i musikk-konkurransen The Stream på TV 2, og på hans sosiale medier strømmer gratulasjonene inn.

- Du skyter ikke med løse skudd, mann. Grattis! ønsket artist Espen Lind (46) som satt i The Streams dommerpanel sammen med Marion Ravn (33) og Cato Sundberg (36).