Kjell Gunnar Holten fra «Petter Uteligger»:

TV-profil døde

- En behagelig, omsorgsfull, og blid fyr.

MØTTES PÅ TV: Petter Nyquist ble kjent med Kjell Gunnar Holten under innspillingen av «Petter Uteligger». Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
MØTTES PÅ TV: Petter Nyquist ble kjent med Kjell Gunnar Holten under innspillingen av «Petter Uteligger». Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjell Gunnar Holten ble et kjent fjes da Petter Nyquist (43), i programmet «Petter Uteligger», tilbrakte flere netter med ham i TV-serien fra 2015.

Fredag melder Nyquist at kameraten har gått bort. Det gjør han på Instagram.

Under flere bilder av kameraten deler han både minner og hyggelige ord om Holten.

Dro til Sør-afrika

Det er spesielt en tur til Sør-afrika Nyquist husker godt. Da gikk nemlig Holtens store drøm i oppfyllelse.

«Ansiktet til Kjell Gunnar lyser opp av glede i det hans store drøm går i oppfyllelse. Syv løver ligger å kuler’n i sitt naturlige habitat, bare få meter unna oss».

Dagbladet har vært i kontakt med Nyquist, som henviser til innlegget på Instagram.

Han minnes også første gangen han møtte kompisen.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

«Det var i P-husene jeg ble kjent med Kjell Gunnar. Stadig på jakt etter et sted å hvile. Det er rett før julaften 2014, selv er jeg sliten, redd og alene, så jeg oppsøker Vulkan P-hus i håp om å treffe Kjell Gunnar. Der sitter vi sammen på den kalde asfalten midt på natta».

Der delte Holtens gledelig dagens fangst: Sørlandschips, sursild, øl og Søppeldynga.

«Tryggheten sjøl»

«På tross av omstendighetene storkoser vi oss i hverandres selskap. Dette møtet ble starten på et langvarig vennskap. Kjell Gunnar var tryggheten sjøl på gata. En behagelig, omsorgsfull, og blid fyr. Strukturert og organisert på tross av et kaotisk liv. Selv når vi skulle på reise eller da han fikk sin egen bolig var det full orden».

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

«Sjølveste Fenriken ville vært stolt, med tellekanter på klærne i skapet».

Nyquist takker Holtnes for minnerike stunder i parkeringshusene, Alternativ Jul, røykehjørner på sykehuset og overnattinger.

«Jeg sier som vi alltid sa til hverandre da vi skilte lag; 'Takk for hyggelig selskap kompis' .Hvil i fred, Kjell Gunnar»

Nyquist og et nært familiemedlem bekrefter dødsfallet til God kveld Norge, og forteller at han ble gravlagt i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer