TV-profilen Beth Chapman er død

- Vi ses på den andre siden, skriver ektemannen.

DØD: Etter å ha kjempet mot kreftsykdommen ble Beth Chapman, tv-dusørjeger, lagt i kunstig koma mandag. Onsdag døde hun. Foto: NTB Scanpix
DØD: Etter å ha kjempet mot kreftsykdommen ble Beth Chapman, tv-dusørjeger, lagt i kunstig koma mandag. Onsdag døde hun. Foto: NTB ScanpixVis mer

I november 2017 fikk Beth Chapman (51), kjent fra realityserien «Dog the Bounty Hunter», påvist en alvorlig form for strupekreft. Etter en operasjon ble 51-åringen friskmeldt, men i fjor kom kreften tilbake og Chapman ble nødt til å gjennomgå cellegiftbehandling.

Mandag denne uka ble det kjent at tv-profilen var lagt i kunstig koma. Helsetilstanden ble ytterligere forverret de påfølgende dagene og onsdag melder ektemannen at Chapman er gått bort.

GIFT SIDEN 2006: Beth Chapman etterlater seg ektemannen Duane Chapman, samt fire barn. Foto: NTB Scanpix
GIFT SIDEN 2006: Beth Chapman etterlater seg ektemannen Duane Chapman, samt fire barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Klokka er 05.32 på Hawaii, og dette er vanligvis tidspunktet hun ville våknet og gått på tur. I stedet har hun i dag vandret til himmelen. Vi elsker deg alle sammen, Beth. Vi ses på den andre siden.

Tv-profilen sovnet inn på et sykehus i Honolulu, omgitt av sine nærmeste.

Realitystjernen Beth Chapman har vært en del av tv-serien «Dog the Bounty Hunter» sammen med ektemannen siden seriens start i 2004, og fram til den ble tatt av tv-skjermen i 2012. I tv-programmet fulgte man Dog og Beth i deres jakt på kriminelle.

Giftet seg i tv-programmet

«Dog the Bounty Hunter» ble innspilt på Hawaii og i Colorado, og paret giftet seg i 2006 i en av episodene i tv-programmet.

Etter at tv-programmet ble lagt på is dukket ekteparet opp i nok et tv-program. I «Dog and Beth: On the Hunt» var Chapman-paret å se fra 2013 til 2015.

To år etter seriens slutt kunngjorde ekteparet på Facebook at Beth Chapman hadde fått strupekreft.

Ifølge CNN ble 51-åringen innlagt på sykehus i april i år på grunn av en opphopning av væske i lungene, og det ble da utført en prosedyre for å lette på presset. Til tross for kreftdiagnosen kunngjorde ekteparet i juni at et nytt tv-program med navnet «Dog's Most Wanted» vil bli å se på tv-nettverket WGN America.

Det er ifølge Inquisitr uklart når ovennevnte serie har premiere.

Ifølge TMZ etterlater Beth Chapman seg fire barn, 14 barnebarn, samt ektemannen Duane Chapman.