«FAEN, JEG HAR HULL I BUKSA»: Innslaget gikk mot slutten da eksbokser Paolo Roberto (t.h) oppdaget hullet i buksa. Foto: TV 4
«FAEN, JEG HAR HULL I BUKSA»: Innslaget gikk mot slutten da eksbokser Paolo Roberto (t.h) oppdaget hullet i buksa. Foto: TV 4Vis mer

TV-profilen oppdaget pinlig bukseblemme på direkten: - Faen, hvor mange ser på nå?

Kanalens kom-i-form-innslag gikk ikke som planlagt. 

(Dagbladet): «Jag har fan hål i brallorna».

Morgengymnastikk-innslaget i det svenske frokostprogrammet «Nyhetsmorgon» tok en uventet vendig da eksbokser og tv-profil Paolo Roberto (47) skulle krumme ryggen for en styrkeøvelse i dag morges.

- Vet du hva jeg så nå?

Idet øynene traff toppen av joggebuksa oppdaget Roberto - som også er kjent som forfatter, skuespiller og foredragsholder - at noe ikke var som det skulle.

- Vet du hva jeg så nå, utbryter 47-åringen før han meddeler at det har gått hull på joggebuksa - midt i skrittet.

- Faen, hvor mange seere har vi, fortsetter Roberte, før han kaster et blikk bort på programleder Peter Jihde.

Ifølge Expressen svarer ikke Jihde, som virker å ha sett bukseblemma lenge før Roberto, direkte på spørsmålet, men sier følgende:

- Vi så at det ikke var så lurt å zoome inn der.

Forlot studio i protest

Tall fra vertskanalen TV4 viser at «Nyhetsmorgon», som er Sveriges største frokostprogram, har fem millioner seere i uka.

Det sjenerende buksehullet satte ikke en stopper for resten av kom i form-innslaget, som riktignok var i ferd med å rundes av.

«Nyhetsmorgon» skaper stadig overskrifter i svenske aviser, som da rapperen Adam Tensta forlot studio i protest etter å ha påstått at kanalen frontet rasisme.

Eller da bloggeren Ellen Bergström fikk nok av kroppsfokuset og viste fram rumpa på direkten.