BLE MAMMA I DAG: Et tv-team skulle egentlig lage program fra Linnis fødsel. Slik gikk det ikke da hun og Bernhard i morges ble lykkelige foreldre til en liten gutt. Likevel mangler det ikke på oppmerksomhet: Linni har blogget om babyen Dennis gjennom hele graviditeten og fått masse pressedekning. Foto: STELLA PICTURES
BLE MAMMA I DAG: Et tv-team skulle egentlig lage program fra Linnis fødsel. Slik gikk det ikke da hun og Bernhard i morges ble lykkelige foreldre til en liten gutt. Likevel mangler det ikke på oppmerksomhet: Linni har blogget om babyen Dennis gjennom hele graviditeten og fått masse pressedekning. Foto: STELLA PICTURESVis mer

TV-selskapet fikk ikke solgt Linnis fødsel

I dag kom babyen til verden uten tv-team på slep.

||| (Dagbladet.no): Det skapte overskrifter da det ble kjent at glamourmodellen Linni Meister (23) skulle føde på tv.

Da hun kom inn på fødestua på Bærum sykehus i morges, der sønnen Dennis Michael kom til verden i formiddag, var det imidlertid uten tv-kameraer på slep.

Selskapet Rubicon, som skulle følge Meister gjennom hele svangerskapet, har sett seg nødt til å skrinlegge prosjektet da ingen tv-kanaler ønsket å kjøpe produksjonen.

- Vi laget en pilot hvor vi fulgte henne i en uke. Da var hun litt over tre måneder på vei. Det var stor interesse fra ulike kanaler, men det endte med at ingen kjøpte det, forteller Hege Skjerven Johansen, produsent i Rubicon TV, til Dagbladet.no.

Tok ikke keisersnitt likevel
TV-kameraer eller ei. Meisters svangerskap har likevel vært et av årets mest veldokumenterte i norsk presse.

Meister selv har blogget gjennom hele graviditeten og har hatt en anseelig skare lesere som har fulgt hennes hverdag gjennom babyshopping, middager med kjæresten Bernhard Berntzen (32), ultralyder og generelle forberedelser til fødeselen.

Blant annet bestemte Linni seg for å likevel ikke ta keisersnitt slik som planlagt etter å ha blitt overbevist av legen om at en naturlig fødsel var det beste for både henne og barnet.

- Sammen skal Dennis og jeg klare dette. Da får jeg en ekstra sterk baby, og klarer jeg dette, blir jeg stolt av meg selv, skrev hun i sommer.

- Passet best for nett
Skjerven Johansen i Rubicon tror nå at denne typen dekning av en personlig hendelse passer bedre for nett enn for tv.

- Det kan være derfor ingen tv-kanaler ønsket å kjøpe produksjonen. Det er en litt smal form som kanskje passet bedre for internett, sier hun.

Godt planlagt fødsel
Dagbladet.no kjenner til at Linni kom inn på Bærum sykehus i går kveld, men at hun ble sendt hjem igjen - noe som er vanlig dersom det fortsatt er lenge mellom riene. I dag kom hun tilbake igjen og i morgentimene kom vesle Dennis til verden.

STOR MAGE: Spinkle Linni har blogget om vekt, shopping og ultralyder gjennom graviditeten. - Passet nok best for nett, sier produksjonsselskapet som skulle lage TV av det hele. Foto: STELLA PICTURES
STOR MAGE: Spinkle Linni har blogget om vekt, shopping og ultralyder gjennom graviditeten. - Passet nok best for nett, sier produksjonsselskapet som skulle lage TV av det hele. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Og selv om keisersnittet ble avblåst ser det ut til at fødselen har vært meget godt planlagt fra glamourmodellens side. Så sent som i går kveld klokka 19 blogget hun om at kofferten var ferdigpakket og at hun var veldig spent på morgendagen.

Hva går på tv i kveld?
Sjekk Se.no!

VELDOKUMENTERT: Linni meisters voksende mage. her på den røde løperen i 5. måned. Foto: EIRIK H. URKE/ DAGBLADET
VELDOKUMENTERT: Linni meisters voksende mage. her på den røde løperen i 5. måned. Foto: EIRIK H. URKE/ DAGBLADET Vis mer