UTSATT: Ulrikke Falch har rollen som programleder i NRK sitt nye program «F-ordet». Den skulle etter planen ha premiere i november, men er nå blitt utsatt. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet .
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
UTSATT: Ulrikke Falch har rollen som programleder i NRK sitt nye program «F-ordet». Den skulle etter planen ha premiere i november, men er nå blitt utsatt. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet . Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

Tv-serien til Ulrikke Falch utsatt på ubestemt tid

- Det er et stort puslespill som skal legges.

I juni i fjor ble det kjent at skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch (22) debuterer som programleder med P3-dokumentarserien «F-ordet».

Serien skulle etter planen ha premiere høsten 2018, men har aldri nådd tv-ruta og er nå utsatt på ubestemt tid, skriver TV 2.no. Overfor nettstedet forklarer prosjektleder Nora Ibrahim i NRK at de fortsatt ikke vet når serien vil sendes.

- Som i alle produksjoner har det vært utfordringer som har dukket opp underveis som har gjort at produksjonen har tatt lenger tid enn antatt. Dette er helt vanlig og uproblematisk. Nå er alle opptak ferdig, og vi sitter og klipper programmet ferdig nå, sier Ibrahim til TV 2 og fortsetter:

- Vi jobber nå med å finne et godt publiseringstidspunkt. Når premieren blir vet vi ikke. Det er et stort puslespill som skal legges med alt innholdet vi lager i hele NRK.

- Forskjellsbehandler

Det er fra tidligere kjent at Falch med programmet vil undersøke holdninger til kjønn og kjønnsroller, og i løpet av seks uker ønsker hun å overbevise elevene ved en vanlig videregående skole om at de er feminister.

- I Norge er vi veldig likestilte, men det finnes en del holdninger som gjør at vi forskjellsbehandler på bakgrunn av kjønn, uttalte Falch på NRKs høstlansering i juni i fjor.

Hun la til at det ikke bare er jenter som utsettes for press.

- Det gjør guttene også, og det må vi gjøre noe med.

Dagbladet har vært i kontakt med Ulrikke Falch, som ikke har noe å tilføye i saken.