Petra Mede:

TV-stjerna (52) ble mamma «alene»

Programlederen har blitt mamma for andre gang.

TOBARNSMOR: Petra Mede har blitt mamma igjen. Foto: Jessica Gow / NTB
TOBARNSMOR: Petra Mede har blitt mamma igjen. Foto: Jessica Gow / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den folkekjære svenske programlederen Petra Mede (52) kunne i mars meddele at hun ventet barn nummer to, og at hun allerede var seks måneder på vei.

- Jeg er så utrolig glad og lykkelig, og jeg føler meg veldig, veldig privilegert, sa Mede til TV4s «Nyhetsmorgon» da.

Nå har hun blitt mamma for andre gang.

Det avslører programlederen Tilde de Paula (49) i sitt TV-program «Tilde», som sendes på Sveriges TV4. Det skriver Expressen.

- Jeg vil minne dere om det som skjer neste fredag. Da forteller den nybakte mora Petra Mede om sitt nye show «50/50», sier de Paula mot slutten av sendingen.

Mede har selv ikke kommentert nyheten i skrivende stund. Medes pressekontakt har uttalt til Expressen at hun ikke kommenterer Medes familieliv.

MORSROLLEN: Triana Iglesias avslørte at hun hadde blitt mamma tidligere i år, nå åpner hun opp om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

Fra før har Mede en ti år gammel datter med eksmannen Mattias Günther. Hun har valgt å holde dattera utenfor rampelyset.

Da nyheten om at 52-åringen, som blant annet er kjent som programleder for svenske «Skal vi danse», skulle bli mamma for andre gang ble kjent, fikk hun spørsmål fra «Nyhetsmorgon»-programleder Jenny Strömstedt om det er noen far med i bildet.

- Nei, dette gjør jeg på egenhånd, som jeg gjør med så mye annet i livet, svarte Mede på spørsmålet.

52-åringen erkjente at hun er priviligert som kan sette et barn til verden etter fylte 50.

- Jeg er så utrolig glad og lykkelig, og føler meg veldig, veldig privilegert. Jeg tar én dag av gangen, og en graviditet er aldri selvsagt. Jeg lengter til vi er i mål.

I tillegg til å være programleder for Sveriges «Skal vi Danse», er hun for nordmenn kanskje mest kjent fra «Eurovision Song Contest». I både 2013 og 2016 ledet hun TV-sendingen sammen med Måns Zelmerlöw (36).

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer