Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

John Stamos blir far for første gang:

TV-stjerna (54) hadde gitt opp å bli far. Så møtte han Caitlin (31)

«Under samme tak»-stjerna røpet babynyheten knappe to måneder etter forlovelsen.

ENDELIG BARN: Hollywood-stjerna John Stamos har rukket å bli 54 år. Nå skal han bli far for første gang, med forloveden Caitlin McHugh. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ENDELIG BARN: Hollywood-stjerna John Stamos har rukket å bli 54 år. Nå skal han bli far for første gang, med forloveden Caitlin McHugh. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I 1980- og 90-tallsserien «Under samme tak» spilte skuespiller John Stamos (54) rollen som onkel Jesse.

Også i virkeligheten har Stamos inntatt onkelrollen hele sitt voksne liv. Dét er imidlertid i ferd med å endre seg.

I et intervju med People avslører nemlig Stamos, som fyller 55 år neste år, at han skal bli far for første gang. Det skjer sammen med forloveden, skuespiller og modell Caitlin McHugh (31).

- Jeg har alltid ønsket å bli far. Folk pleide å si: «Du bør få en unge», men jeg var sånn: «Det toget har gått», sier Stamos.

Stamos og McHugh blir etter planen foreldre for første gang til våren.

MØTES IGJEN: I denne reklamefilmen får du et gjensyn med Bob Saget, John Stamos og Dave Coulier fra serien Under samme tak. Video: Oikos Yogurt Vis mer Vis mer

Barnløs i flere tiår

TV-stjerna var gift med modell og skuespiller Rebecca Romijn (45) fra 1998 til 2005, men ekteparet fikk aldri barn sammen. Et par år etter skilsmissen giftet Romijn seg med Jerry O'Connell (43), og de to fikk tvillinger sammen i romjula 2008.

For John Stamos sin del skulle det imidlertid gå mange år før han møtte sin nåværende forlovede, og de to fant ut at de ønsket å stifte familie.

VAR GIFT: Rebecca Romjin og John Stamos sammen på Emmy Awards i 2000. Foto: Reuters/ NTB scanpix
VAR GIFT: Rebecca Romjin og John Stamos sammen på Emmy Awards i 2000. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Stamos og McHugh ble kjærester for et par år siden, og i slutten av oktober fridde han til henne i Disneyland. Og knappe to måneder seinere avslørte de altså babynyheten sin.

Saken fortsetter nedenfor.

Flere ganger tidligere har John Stamos fortalt at han ønsker seg barn, særlig etter å ha spilt både far og bestefar som skuespiller.

- Det rasler i eggstokkene mine. Har menn eggstokker? De klinger. Jeg kan høre dem klinge nå, sa han spøkefullt til UsWeekly høsten 2015.

I et intervju med People samme høst sa Stamos at han håpet å bli far på sikt.

- Når tiden er inne, vil det skje. Dette året har handlet om å klarne hodet mitt, være sunn og frisk og få karrieren min på rett kjøl.

Et par måneder tidligere ble han nemlig arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand, og han la seg deretter inn til rehabilitering, ifølge People.

- Ville gifte meg uansett

Nå ser det jo imidlertid ut til at 54-åringen har fått orden i sysakene.

I det ferske intervjuet med People røper Stamos, som også er kjent fra «Akutten» og «Fuller House», at han spurte kjærestens foreldre om tillatelse til å fri etter at hun var blitt gravid.

- Graviditeten skjedde. Så da sa jeg at jeg burde få en ring på fingeren hennes fordi det er det rette å gjøre, og jeg ville jo gifte meg med henne uansett, sier stjerna.

Forloveden hans legger til at det ikke var noen tvil om at Stamos ble svært begeistret da han fikk vite at pappadrømmen etter alt å dømme går i oppfyllelse for ham:

- John sitt ansiktsuttrykk da jeg fortalte ham at vi er gravide, var ubetalelig. Det var uttrykket til en mann som har ønsket seg familie, men som ikke var sikker på om det kom til å skje for hans del. Nå skjer det! sier McHugh til People.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!