Tony Dow:

TV-stjerna er død

Ble 77 år gammel.

DØD: Tony Dow er nå bekreftet død av managementet og familien. Foto: AP Photo/Reed Saxon, File/NTB
DØD: Tony Dow er nå bekreftet død av managementet og familien. Foto: AP Photo/Reed Saxon, File/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld norsk tid ble skuespiller Tony Dow (77) annonsert død av kona på sin offisielle Facebookside. Det viste seg å ikke stemme.

Ifølge nettstedet TMZ skal kona hans i svært opprørt tilstand ha trodd at mannen hennes var død og deretter meldt dette til hans management, som forfattet en post på Facebook-siden.

Onsdag bekrefter riktignok managemenet hans på Facebook at han nå er død. Uttalelsen om skuespillerens bortgang lyder som følgende:

- Vi har mottatt bekreftelse fra Christopher, Tonys sønn, at Tony døde tidligere i morges, med sin kjærlige familie ved sin side for å se ham gjennom denne reisen.

- Vi vet at verden er trist over tapet av denne utrolige mannen. Han ga så mye til oss alle og ble elsket av så mange, heter det videre i uttalelsen.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

Også sønnen hans Christopher Dow (49) har uttalt seg:

- Selv om dette er en veldig trist dag, har jeg trøst og fred med at han er på et bedre sted. Han var den beste pappaen noen kunne be om. Han var min trener, min mentor, min beste venn, min forlover i bryllupet mitt og min helt.

Dow ble diagnosert med kreft i mai 2022. TMZ fikk en oppdatering i forrige uke hvor tilstanden ble beskrevet som: «En berg-og-dal-banetur med oppturer og nedturer».

Han skal ha vært inn og ut av sykehuset med forskjellige komplikasjoner og behandlinger.

Dow er best kjent fra TV-sitcom «Leave It to Beaver» som gikk på amerikanske tv-skjermer fra 1957 til 1963.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer