Danny Masterson:

TV-stjerna etterforskes for seksuelle overgrep: - Falske anklager knyttet til anti-scientologi

«That '70s Show»-stjerna Danny Masterson avviser anklagene fra tre  kvinner.

UNDER ETTERFORSKNING: Politiet i Los Angeles bekreftet fredag at de etterforsker skuespiller Danny Masterson etter at tre kvinner stod fram og anklaget ham for seksuelle overgrep. Selv avviser han anklagene. Foto: Matt Sayles/Invision/AP/ NTB scanpix
UNDER ETTERFORSKNING: Politiet i Los Angeles bekreftet fredag at de etterforsker skuespiller Danny Masterson etter at tre kvinner stod fram og anklaget ham for seksuelle overgrep. Selv avviser han anklagene. Foto: Matt Sayles/Invision/AP/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Politiet i Los Angeles har åpnet etterforskning etter at tre kvinner anklaget skuespiller Danny Masterson (40) for seksuelle overgrep.

Det skriver People, som gjengir en uttalelse fra LAPD:

«Tre kvinner har stått fram og fortalt at Masterson utsatte dem for seksuelle overgrep tidlig på 2000-tallet» heter det i uttalelsen fra politiet.

Masterson er mest kjent for innsatsen sin i komiserien «That '70s Show» (1998-2006), der han spilte rollen som Steven Hyde. Tv-stjerna er også praktiserende scientolog, ifølge People.

- Presset av scientologi-kirken

Det var The Underground Bunker, scientologibloggen til journalisten Tony Ortega, som først omtalte etterforskninga.

I et innlegg på bloggen skriver Ortega at han sitter på dokumenter som hevder at scientologikirken presset de tre kvinnene, angivelig også scientologer, til ikke å kontakte myndighetene.

«Kongen av Queens»-skuespiller og eksscientolog Leah Remini (46), sier til The Underground Bunker at en av de tre kvinnene betrodde seg til henne i forbindelse med tv-serien «Leah Remini: Scientology and the Aftermath».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer