<strong>SKAL GIFTE SEG:</strong> «Orange Is The New Black»-manusforfatter Lauren Morelli og skuespiller Samira Wiley har forlovet seg. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, &nbsp;NTB scanpix
SKAL GIFTE SEG: «Orange Is The New Black»-manusforfatter Lauren Morelli og skuespiller Samira Wiley har forlovet seg. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP,  NTB scanpix Vis mer

«Orange Is The New Black»

Tv-stjerna forlovet med programmets manusforfatter

Turtelduene møtte hverandre på settet. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I sommer rullet den fjerde sesongen av Netflix-suksessen «Orange Is The New Black» over dataskjermer verden over, da fans endelig fikk se hvordan det gikk med de populære fengselsfuglene.

Det er bekreftet at det kommer minst tre sesonger til fra innsiden av murene. Har du ikke sett ferdig sesong fire, må du slutte å lese nå. Resten av artikkelen inneholder spoilere.

En karakter vi derimot trolig ikke får se mer til, er Poussey Washington. I slutten av den siste sesongen blir hun drept i kantina, til sjokk for de andre innsatte i fengselet.

Yes.

Et bilde publisert av Samira Wiley (@whododatlikedat)

Washington spilles av Samira Wiley (29). Selv om karakteren hennes nå er død, går skuespillerens liv på skinner. I går kunne tv-stjerna avsløre at hun har forlovet seg - med manusforfatteren til serien.

- Ja

Det var E! Online som først omtalte saken. Manusforfatteren Lauren Morelli (34) møtte 29-åringen på innspillinga av «Orange Is The New Black»i 2014.

De ble ifølge svenske Expressen et par etter kort tid. Det var bare noen få år etter at Morelli innså at hun likte jenter.

- Jeg forsto at jeg var homofil høsten 2012, an av de første dagene under innspillingen av serien, skrev hun i en tekst for noen år siden.

Nå har hun forlovet seg med tv-kollegaen. Det delte Wiley selv på Instagram.

Bildet viser et smilende par, og på fingeren har 29-åringen en glitrende diamantring. Under fotografiet har hun bare skrevet «Ja», og tagget 34-åringens profil på Instagram i ringen.

I kommentarfeltet under renner det inn gratulasjoner til de nyforlovede turtelduene. Det er ukjent når et eventuelt bryllup vil gå av stabelen.

<strong>FORLOVET:</strong> I serien spiller Samira Wiley karakteren Poussey Washington. Foto: JoJo Whilden / Netflix
FORLOVET: I serien spiller Samira Wiley karakteren Poussey Washington. Foto: JoJo Whilden / Netflix Vis mer

Suksess for Netflix

Den Netflix-produserte serien hadde premiere på sommeren i 2013, ved at hele første sesong ble lagt ut samtidig.

Strømmegiganten har fulgt samme prosedyre med de følgende sesongene. Den siste hadde premiere i sommer.

I hovedsak følger serien Piper Chapman, men fokuserer også på en rekke bikarakterer. Den baserer seg Piper Kermans fortellinger, som i 2004 sonet femten måneder i et amerikansk kvinnefengsel. Historien hennes inspirerte hele serien.

En undersøkelse gjennomført av Netflix viser at folk flest blir hekta på serien etter episode tre i sesong en.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer