Rick Harrison:

Tv-stjerna skilt i all hemmelighet

«Pantelånerne i Las Vegas»-frontfigur Rick Harrison skilte seg for tredje gang i fjor.

SKILT: Etter sju års ekteskap gikk det dukken for LeAnn Burditt og Rick Harrison. Foto: REX/ NTB
SKILT: Etter sju års ekteskap gikk det dukken for LeAnn Burditt og Rick Harrison. Foto: REX/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pandemiåret 2020 sørget for å riste i flere forhold, og karantene og nedstengte samfunn bidro til å gjøre hverdagen utfordrende for de fleste.

Flere kjendispar valgte også å gå fra hverandre, både i Hollywood og her til lands.

Det er som regel ikke så lett for kjendiser å holde sivilstatusen sin hemmelig, og kjendisbrudd blir gjerne kjent for offentligheten nesten før tårene er tørket og sakene pakket.

Det er imidlertid ikke tilfelle for «Pantelånerne i Las Vegas»-stjerne Rick Harrison (56), som det siste tiåret har figurert som forretningsmann i pantelåner-sjappa Gold & Silver Pawn Shop på tv.

Skilt i hemmelighet

Ifølge TMZ ble nemlig skilsmissepapirene levert av tv-profilen så langt tilbake i tid som i juli i fjor. Det var nesten sju år etter at han og DeAnna Burditt ga hverandre sine «ja» i en romantisk seremoni i Laguna Beach i California.

Den gangen kunne Harrison lykkelig proklamere at «alle gode ting er tre», ettersom det ble hans tredje ekteskap. Nå ser det altså ut til at alle gode skilsmisser ble tre, for begge parter. Også Burditt har nemlig vært skilt to ganger tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer