Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Honey Boo Boo»:

Tv-stjerna veide over 200 kilo. Nå skal hun vise fram sin helt nye kropp

Mama June, kjent som moren i «Here Comes Honey Boo Boo», sjokkerer med vektnedgang.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Kanalen TLC har for lengst fanget oppmerksomheten til tusenvis av nordmenn med sine serier om folk som lever atypiske liv. Mormonere i USA, flerkoneri og sjeldne sykdommer er blant annet noe av det de sender.

Det populære realityprogrammet «Here Comes Honey Boo Boo» har imidlertid blitt en av kanalens aller største suksesser.

MOR OG DATTER: June Shannon og Alana Thompson, bedre kjent som Honey Boo Boo, ble kjent på TLC i serien med hennes eget navn som tittel. Foto: NTB scanpix
MOR OG DATTER: June Shannon og Alana Thompson, bedre kjent som Honey Boo Boo, ble kjent på TLC i serien med hennes eget navn som tittel. Foto: NTB scanpix Vis mer

Programmet så sin slutt i 2014, men er har fortsatt fått en plass i folks hjerter. Her fulgte vi den litt spesielle Thompson/Shannon-familien i livet, og fikk et innblikk i alt fra skjønnhetskonkurranser for barn til et problematisk ekteskap.

June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), var en sentral figur i serien. Hun ble hetset i sosiale medier på grunn av vekten og væremåten hennes, men fortsatte å vise fram sitt «ekte jeg» for millioner av amerikanere. Nå har hun derimot gjort en helomvending.

Drastisk ned i vekt

Flere amerikanske nettsteder, deriblant E! Online og Entertainment Weekly, har omtalt saken om den tidligere tv-stjerna.

I en ny serie skal hun nemlig avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Det skal sies at barna ikke nevner hvor mye hun veier nå, men de forklarer at hun nå passer klær i amerikansk størrelse fire.

GÅTT NED: Slik så June Shannon ut i august i fjor. Her har hun allerede mistet litt av vekta, men hadde fortsatt en vei å gå. Foto: E!, NTB scanpix
GÅTT NED: Slik så June Shannon ut i august i fjor. Her har hun allerede mistet litt av vekta, men hadde fortsatt en vei å gå. Foto: E!, NTB scanpix Vis mer

- Hun gjennomgikk en fedmeoperasjon i mai 2015, og har sakte men sikkert mista vekt. Hun måtte ta operasjonen, det var hennes eneste måte å miste vekt på, forteller datteren Pumpkin (17) til ET.

Det hele har ifølge barna vært en krevende prosess, og flere personlige trenere har vært involvert i prosessen.

17-åringen forteller også at morens mage hang ned etter vekttapet, og at huden på halsen og armene var i samme situasjon. Derfor fikk 37-åringen mye av huden fjernet.

Gjemmer seg

For å få idealkroppen la hun seg under kvinen flere ganger, og har blant annet også forminsket brystene.

Tv-kanalen som skal vise hennes transformasjon, i programmet «Mama June: From Not To Hot», kaller det «den mest drastiske endringen i reality-tvens historie».

BARNA: Alana og Pumpkin er to av June Shannons barn. De støtter moren i kampen hennes mot kiloene. Foto: NTB scanpix
BARNA: Alana og Pumpkin er to av June Shannons barn. De støtter moren i kampen hennes mot kiloene. Foto: NTB scanpix Vis mer

37-åringen har derfor holdt en lav profil de siste månedene, og det er ventet at endringen hennes vil sjokkere. Pumpkin forklarer at det har vært vanskelig for den kjente moren hennes å holde seg i skyggen de siste månedene.

- Det har vært veldig vanskelig, fordi mamma er en sta person og hun vil alltid gjøre alt mulig rart. Hun kan si «nå går jeg på butikken», og vi må si «nei mamma, du må holde deg inne så ingen får tatt bilde av deg», sier hun.

Shannon har også dattera Alana Thompson , som kalles for Honey Boo Boo. Hun er elleve år gammel, og ble først kjent gjennom serien «Toddlers and Tiaras» på TLC.

Det er derimot ikke alle som ønsker forandringen velkommen. Journalist i Refinery29, Cory Steig, skriver i en kommentar at dette skjedde på helt feil premisser.

Shannon skal nemlig ha slanket seg for å ta hevn på eksmannen, som kalles for Sugar Bear. Junes niese hevder at «hevndietter» er den nye greia i Hollywood, noe Steig stiller seg svært kritisk til.

Nå må vi bare vente å se om realitystjerna klarer å holde fasongen, eller om hun faller inn i gamle mønstre igjen.

AV OG PÅ: Mike Thompson, alias Sugar Bear, og June Shannon, alias Mama June, har vært av og på flere ganger gjennom seriens løp. Nå skal Shannon ha slanket seg for å ta hevn på eksen. Foto: NTB scanpix
AV OG PÅ: Mike Thompson, alias Sugar Bear, og June Shannon, alias Mama June, har vært av og på flere ganger gjennom seriens løp. Nå skal Shannon ha slanket seg for å ta hevn på eksen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media