Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

John Stamos ble far for første gang:

Tv-stjernas (54) babydrøm gikk endelig i oppfyllelse

- Fra nå av vil den beste delen av meg være kona og sønnen min.

ENDELIG PAPPA: John Stamos poserte med babymagen til Caitlin McHugh på SAG Awards i januar. Nå er ekteparet blitt foreldre for første gang. Foto: AFP/ NTB scanpix
ENDELIG PAPPA: John Stamos poserte med babymagen til Caitlin McHugh på SAG Awards i januar. Nå er ekteparet blitt foreldre for første gang. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I desember kom nyheten om at TV-stjerna John Stamos skulle bli pappa for første gang, i en alder av 54 år.

Nå, omtrent fire måneder senere, kan Stamos og kona, skuespiller Caitlin McHugh (32), juble over at den lille har kommet til verden.

Det melder UsWeekly, som henviser til den hyggelige avsløringen på 54-åringens Instagram-konto.

Der har John Stamos, kanskje mest kjent som onkel Jesse i komiserien «Under samme tak», delt et søtt bilde i svart-hvitt der han ligger med sin førstefødte på brystet.

Saken fortsetter nedenfor.

I teksten til bildet avslører skuespilleren både kjønnet og navnet på den nyfødte:

- Fra nå av, vil den beste delen av meg alltid være kona og sønnen min. Velkommen, Billy Stamos (oppkalt etter min far).

I tillegg har John Stamos lagt ved to emneknagger, «Ikke bare en onkel Jesse lenger» og «overlykkelig».

I skrivende stund har bildet fått over 150 000 likerklikk, mens om lag 4500 kommentarer har strømmet inn i kommentarfeltet. Foreløpig har ikke kona Caitlin delt noe lignende bilde på sin Instagram-konto.

Robbet før bryllupet

Det kan på alle måter sies at det siste halvåret har vært svært begivenhetsrikt for John Stamos og kona.

I oktober ble det kjent at 54-åringen hadde fridd til sin 22 år yngre kjæreste, og i starten av februar giftet duoen seg.

Imidlertid ble ikke oppladningen til den store dagen helt ideell for brudeparet. Bare få timer før «The Vampire Diaries»-stjerna skulle stå hvit brud, oppsto det nemlig en svært uheldig hendelse.

Ifølge TMZ bodde McHugh på The Beverly Hills Hotel i Los Angeles, da hun plutselig ble ranet for smykker og diamanter til en verdi av 165 000 dollar. Skuespilleren var ikke til stede på rommet sitt da tyveriet skjedde, men var ute på en middag med venner.

FIKK IKKE BARN: John Stamos var gift med modell og skuespiller Rebecca Romijn (t.v.) fra 1998 til 2005, men ekteparet fikk aldri barn sammen. Et par år etter skilsmissen giftet Romijn seg med Jerry O'Connell, og de to fikk tvillinger sammen i 2008. Foto: Reuters/ NTB scanpix
FIKK IKKE BARN: John Stamos var gift med modell og skuespiller Rebecca Romijn (t.v.) fra 1998 til 2005, men ekteparet fikk aldri barn sammen. Et par år etter skilsmissen giftet Romijn seg med Jerry O'Connell, og de to fikk tvillinger sammen i 2008. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Drømte om barn i mange år

Selv om bryllupsdagen altså ikke forløp helt på skinner for et par måneder siden, er John Stamos og Caitlin McHugh etter alt å dømme i ekstase akkurat nå.

Stamos, som har vært gift én gang tidligere, har flere ganger vært åpen om sitt ønske om å bli far - særlig etter å ha spilt både far og bestefar som skuespiller.

- Det rasler i eggstokkene mine. Har menn eggstokker? De klinger. Jeg kan høre dem klinge nå, sa han spøkefullt til UsWeekly høsten 2015.

I et intervju med People samme høst sa Stamos at han håpet å bli far på sikt.

- Når tiden er inne, vil det skje. Dette året har handlet om å klarne hodet mitt, være sunn og frisk og få karrieren min på rett kjøl.

Et par måneder tidligere ble han nemlig arrestert for å ha kjørt i beruset tilstand, og han la seg deretter inn til rehabilitering, ifølge People.

MØTES IGJEN: I denne reklamefilmen får du et gjensyn med Bob Saget, John Stamos og Dave Coulier fra serien «Under samme tak». Video: Oikos Yogurt Vis mer Vis mer Vis mer

Fridde etter unnfangelsen

De siste par åra har TV-stjernen tilsynelatende fått livet på rett kjøl igjen.

I et intervju med People i høst, der babynyheten først ble kjent, røpet Stamos at han spurte McHughs foreldre om tillatelse til å fri etter at hun var blitt gravid.

- Graviditeten skjedde. Så da sa jeg at jeg burde få en ring på fingeren hennes fordi det er det rette å gjøre, og jeg ville jo gifte meg med henne uansett, sa stjerna.

Og i samme intervju fortalte McHugh at det ikke var noen tvil om at Stamos, som også er kjent fra «Akutten» og«Fuller House», ble svært begeistret da han fikk vite at pappadrømmen endelig kunne gå i oppfyllelse for ham.

- John sitt ansiktsuttrykk da jeg fortalte ham at vi er gravide, var ubetalelig. Det var uttrykket til en mann som har ønsket seg familie, men som ikke var sikker på om det kom til å skje for hans del. Nå skjer det! sa McHugh til People.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!