Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Donald Trump:

Tv-stjerne arrestert etter krangel om Trump med taxisjåfør

Skuespilleren var på vei hjem fra kjendisfest da den opphetede diskusjonen fant sted. 

ARRESTERT ETTER TRUMP-KRANGEL: Skuespiller T. J. Miller ble natt til lørdag amerikansk tid arrestert etter en opphetet krangel med en taxisjåfør. Foto:  REUTERS/Gus Ruelas/Files, NTB scanpix
ARRESTERT ETTER TRUMP-KRANGEL: Skuespiller T. J. Miller ble natt til lørdag amerikansk tid arrestert etter en opphetet krangel med en taxisjåfør. Foto:  REUTERS/Gus Ruelas/Files, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De siste månedene har flere av verdens største stjerner gått i strupen på den påtroppende presidenten i USA, Donald Trump. Han blir landets 45. president, og har gjennom månedene med valgkamp pådratt seg mye negativ oppmerksomhet.

Flere stjerner har blant annet hevdet at de skulle rømme landet om han vant valget, og flere har snakket ut om Trumps syn på kvinner.

«Silicon Vally»-skuespiller T. J. Miller (35), som også er kjent fra filmer som «Cloverfield» og «Transformers: Age of Extinction», er en av dem tydeligvis har sterke meninger om den kommende presidenten.

I helga ble han arrestert, etter å ha hatt en voldsom diskusjon om Trump med en taxisjåfør. Det skriver The Hollywood Reporter. Det er ikke kjent hvilken side Miller eller taxisjåføren var på i den politiske debatten.

Det var like etter midnatt at tv-stjerna ble arrestert i Los Angeles. Ifølge politikonstabel Jenny Houser i Los Angeles-politiet skal krangelen med taxisjåføren ha blitt så voldsom at Miller benyttet seg av vold.

Ifølge The Huffington Post var 35-åringen på vei hjem fra den årlige Man of the Year-festen til herremagasinet GQ da hendelsen skjedde.

Han ble fraktet til arresten, men skal ifølge THR ha blitt løslatt dagen etterpå. Det uten å betale noe løsepenger. For Millers del var dette bra, ettersom han skulle være vert under Critics' Choice Awards i Los Angeles. Han er for øvrig også aktuell i filmen «Office Christmas Party», som fikk terningkast tre av Dagbladets anmelder.

Verken Miller eller hans advokat har kommentert saken overfor de siterte mediene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!