Toby Willis fra TLC:

Tv-stjerne arrestert for voldtekt av barn

Skal ha forgrepet seg på ei mindreårig jente for tolv år siden.

ARRESTERT: TV-profilen Toby Willis, kjent fra en serie på TLC, ble arrestert og siktet for voldtekt av et barn. Foto: TBI  / Splash News, NTB scanpix
ARRESTERT: TV-profilen Toby Willis, kjent fra en serie på TLC, ble arrestert og siktet for voldtekt av et barn. Foto: TBI / Splash News, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «The Willis Family» var et amerikansk realityprogram som handlet om den musikalske Willis-familien.

Serien fulgte de 14 medlemmene av familien mens de spilte musikk USA rundt. Foreldrene, Toby og Brenda Willis, har også fått oppmerksomhet for navnene de har gitt barna sine. Alle starter på forbokstaven J, og alle guttene har mellomnavnet Scott.

Nå er familiens overhodet, familiefaren Toby Willis (46), arrestert og siktet for voldtekt av et barn. Det skriver People Magazine.

Det var delstaten Tennessees etterretningstjeneste (TBI) som offentliggjorde nyheten på sine egne nettsider.

Politiet i delstaten begynte å etterforske realityprofilen den 29. august, og oppdaget at han angivelig skal ha forgrepet seg på ei mindreårig jente i Nashville for 12 år siden. Han ble arrestert i Greenville, Kentucky og ble siktet for voldtekt av et barn. Han skal ha reist til Kentucky for å rømme fra politiet.

Til People forteller en representant fra TLC at de har kansellert serien og at de har fjernet informasjon om den fra nettsidene sine.

Willis vil bli flyttet til Cheatham County-fengselet i hjembyen sin uten mulighet for å bli kausjonert ut, opplyser TBI.

Dette er ikke første gang livstilskanalen TLC har blitt rammet av slike skandaler.

I fjor ble programmet «19 Kids and Counting» lagt ned etter at familiens eldste sønn, Josh Duggar, forgrep seg på fire av sine egne søstre.

Det populære programmet «Here Comes Honey Boo Boo» har også vært sentrum for kontrovers. Programmet ble kansellert etter at moren i familien, June Shannon, begynte å date en mann som skal være dømt for å ha misbrukt et barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer