Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Paolo Roberto

TV-stjerne tatt i sexrazzia

- Det finnes ingen unnskyldning.

RAZZIA: Paolo Roberto var blant de elleve som ble tatt ei en sexrazzia av politiet i Stockholm. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen
RAZZIA: Paolo Roberto var blant de elleve som ble tatt ei en sexrazzia av politiet i Stockholm. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen Vis mer

Den svenske tv-stjerna og tidligere bokser Paolo Roberto (51) ble i går, torsdag, tatt av politiet i en større sak mot sexkjøpere. Fredag ettermiddag melder flere svenske medier, deriblant Expressen, at han innrømmer å ha kjøpt sex.

I et lengre innlegg på Instagram åpner han opp om saken, og skriver at han alltid klarer å ødelegge for seg selv.

«Denne gangen finnes det dessverre innen unnskyldning», skriver han, og fortsetter:

GANGBANG: Sexklubben Gangbang i Vestfold fikk besøk av politiet. Video: Embla Hjort-Larsen Vis mer

«Jeg er ganske enkelt en parasitt som skal utryddes. I kveld har jeg tatt en skikkelig dum beslutning som gjør at jeg mister min kjærlighet, mine barns respekt, selskapene mine, tv-kontrakt og alt jeg har kjempet for gjennom alle disse åra».

51-åringen skriver videre at det er det han fortjener, og at det nå er på tide å søke hjelp.

Elleve tiltalt

Roberto har i ettertid delt nok et innlegg i sosiale medier, hvor han skriver at han skal snakke ut om situasjonen på TV4.

«I kveld og i morgen skal jeg snakke ut på Nyhetsmorgon TV4, uten unnskyldninger, og jeg står for det jeg har gjort og min skamfulle oppførsel».

Ifølge den svenske avisa gjennomførte politiet razzia mot en adresse på Östermalm i Stockholm sentrum. Elleve personer ble tiltalt i forbindelse med saken, en pågrepet. De resterende ti innrømmet straffskyld på stedet.

- De dømmes for kjøp av seksuelle tjenester. Straffen er bøter eller fengsel i inntil ett år, sier talsperson for politiet i Stockholm, Mats Eriksson, ifølge Expressen.

Fredag kveld melder Aftonbladet at Roberto har mistet jobben som programleder for den svenske versjonen av «Farmen».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!