Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

TV2s Stein Kåre Kristiansen blir pappa - igjen

60-åringen venter sitt 11. barn.

TRAVEL MANN: TV2 Stein Kåre Kristiansen kommer med en gladnyhet midt i valgkampjobbingen: nå blir han pappa for 11. gang.  Foto: Stella Pictures
TRAVEL MANN: TV2 Stein Kåre Kristiansen kommer med en gladnyhet midt i valgkampjobbingen: nå blir han pappa for 11. gang. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet.no): Det er ikke bare Beyoncé som venter barn. Midt i valgkamp-jobbingen kommer det nok en gladnyhet også for TV2s Stein Kåre Kristiansen (60).

Kanalens politiske redaktør blir nemlig pappa atter en gang, melder «God Kveld Norge». Denne gangen er det barn nummer 11 som kommer.

- Jeg kan bekrefte at det er en liten på vei, sier han til kanalen.

Barnet er hans og kona Siri Fossings (39) andre. De to har en liten gutt på halvannet år sammen. Fra før av har Kristiansen til sammen ni barn fra ulike forhold.

60-åringen har vært ansatt i TV2 siden 1996. Kristiansen har vært politisk redaktør siden 2005, og brukes hyppig som kommentator på kanalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media