«Businessfellen»:

TV3-ekspertene reagerte med vantro da de oppdaget esken

- Det er noe av det merkeligste jeg har vært borti, sier Magne Gundersen.

SKO, BH-ER OG TRENING: Dyrebutikken Dyreparadiset går med 15 000 i underskudd hver måned. Da ekspertene Simen Staalnacke og Magne Gundersen besøker butikken, får de en klar idé om hvorfor. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Butikken «Dyreparadiset» er den første til å få hjelp av forbrukerøkonom Magne Gundersen (55) og Moods-gründer Simen Staalnacke (41) i TV3s nye økonomiprogram «Businessfellen», som har premiere onsdag kveld.

Bedriften på Strømmen i Akershus går med 15 000 kroner i underskudd hver måned, uten at de ansatte engang har tatt ut lønn. At de selger alt annet enn ting til dyr, kan bidra til det.

Fikk sjokk

Det er venninnene Beate Hattmyr (46) og Susanne Hole (46) driver butikken. Hattmyr har selv drevet dyrebutikk tidligere, men måtte slå seg selv konkurs. Hennes andre forsøk har heller ikke gått etter planen.

- Mitt førsteinntrykk var at det var rotete, uoversiktlig og ganske møkkete. Det er noe av det merkeligste jeg har vært borti, sier Magne Gundersen til Dagbladet og fortsetter:

- Selv om dette primært var en dyrebutikk, solgte de også alt mulig annet rart. De hadde et eget skohjørne, og jeg tror både jeg og Simen reagerte med vantro da vi fant den esken med BH-er. I tillegg var den ikke synlig fra gata, så du måtte på en måte vite om den for å komme dit. Sånn driver man ikke butikk, konstaterer økonomen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer