Anna og Lucy DeCinque:

Tvillingene forlovet med samme mann

- Det er mye lettere for oss å dele kjæreste.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Som tvilling vokser man ofte opp med et bånd de færreste kan forstå, et bånd som for mange tilsynelatende ikke lar seg bryte med det første.

Sånn er det også for australske Anna og Lucy DeCinque (35), tvillingene som har gjort seg bemerket gjennom TLC-serien «Extreme Sisters».

Tvillingene har de siste ti åra vært sammen med elektrikeren Ben Byrne (37), og nå er de klare for å ta forholdet videre - alle tre.

Forlovet

I den nyeste episoden av programmet tok nemlig Ben med kjærestene på en romantisk piknik hvor han fridde til både Anna og Lucy med digre diamantringer.

- Anna, du betyr alt i verden for meg, og jeg vil tilbringe hele livet med deg. Og Lucy, du betyr alt i verden for meg, og jeg vil tilbringe hele livet med deg også. Jeg elsker deg, jeg elsker dere begge, sier han i episoden, ifølge australske News.

Spesielle ringer

Forlovelsesringen han ga hver av tvillingene hadde tre bånd som symboliserer de tre, Anna, Lucy og Ben.

Nettstedet skriver videre at ettersom Australia ikke godkjenner ekteskap mellom tre personer, ser trioen nå etter muligheter for å få giftet seg i Malaysia, Indonesia eller deler av USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer