Niffi Sjöberg:

Tvillinger med ulike fedre - slik går det

For tre år siden fikk tv-profilen Niffi Sjöberg sjokkbeskjeden om at de nyfødte tvillingene hennes hadde to ulike fedre.

SLIK GÅR DET NÅ: Tv-profilen Niffi Sjöberg åpner seg i et nytt intervju om småbarnstilværelsen tre år etter at hun fikk nyheten om at tvillingene hennes hadde to ulike fedre. Foto: Johnny Wollin / Viafree
SLIK GÅR DET NÅ: Tv-profilen Niffi Sjöberg åpner seg i et nytt intervju om småbarnstilværelsen tre år etter at hun fikk nyheten om at tvillingene hennes hadde to ulike fedre. Foto: Johnny Wollin / Viafree Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske «Unga mammor»-profilen Niffi Sjöberg var bare 21 år gammel da hun fikk vite at hun var gravid med tvillinger. Nyheten kom som et stort sjokk på tv-profilen, og ble ikke mindre sjokkerende da hun få måneder etter fødselen fikk vite at tvillingene hadde to forskjellige fedre.

Nå har det gått over tre år siden sjokknyheten, og i et ferskt intervju med svenske Hänt åpner hun seg om hvordan de siste tre åra har vært for henne og tvillingene.

Da hun valgte å være åpen om at tvillingene Ludwig og Wilma (3) hadde ulike fedre, innrømmer Sjöberg at hun mottok en god del hat, fordommer og slengbemerkninger.

- Det var veldig slitsomt en stund. Jeg var aldri ute etter oppmerksomhet, men jeg visste jo at folk er ganske trangsynte så jeg tenkte at om jeg går ut med det tidlig, så slipper kanskje barna det når de blir eldre. Det er mitt verste mareritt at de skal bli mobbet over noe de virkelig ikke kan noe for, forteller hun åpenhjertig.

Åpen med barna om situasjonen

Heldigvis har hun hatt samboeren og den biologiske faren til den ene tvillingen, Jonatan, ved sin side, og sammen har de kommet seg gjennom den tøffe tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer