Reese Witherspoon og Ava Phillippe:

- Tvillinger!

Reese Witherspoon hyller dattera på Instagram. Det er imidlertid ikke hyllesten som får mest oppmerksomhet.

HYLLEST: Reese Witherspoon la nylig ut bilde av dattera på Instagram. Det har fått kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sørstatsjenta Reese Witherspoon (44) har med sine blonde lokker og nokså uskyldige personlighet blitt en stor favoritt blant fansen gjennom åra.

Mange husker 44-åringen godt fra filmer som «Lovlig blond» og «Walk the line», noe som har ført til at hun i dag er en stor del av Hollywood-eliten. Hun fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «Cruel Intentions», hvor hun blant annet spilte mot den tidligere ektemannen Ryan Phillippe (46).

Duoen hadde møtt hverandre to år tidligere da Reese feiret sin 21-årsdag. Året etter forlovet de seg, og i 1999, samme året som «Cruel Intentions» kom ut, ga de også hverandre sine ja og ble foreldre til dattera Ava (21) - som hun for øvrig har et helt spesielt bånd til.

- Jeg har vært mamma siden 1999. Jeg ble gravid med Ava som 22-åring, og fødte henne da jeg var 23, har hun tidligere uttalt på sin egen YouTube-kanal «Reese Witherspoon x Hello Sunshine», ifølge Contact Music.

- Wow!

Det spesielle båndet er ikke noe Hollywood-stjerna legger skjul på, og i forbindelse med datteras bursdag denne uka benyttet hun anledningen til å hylle den ferske 21-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer