TVNorge dropper kjendisstup

Kjendisene får ikke kaste seg utfor timeteren.

PROFF: Det ville neppe sett like proft ut som OL-utøver Tom Daley. Men nå får ikke norske kjendiser en gang prøve seg i TVNorges program om kjendisstup. Foto: Michael Dalder / Reuters / NTB Scanpix
PROFF: Det ville neppe sett like proft ut som OL-utøver Tom Daley. Men nå får ikke norske kjendiser en gang prøve seg i TVNorges program om kjendisstup. Foto: Michael Dalder / Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): TVNorge skulle etter planen lage underholdnings-tv av kjendiser som stuper. Nå er planene kansellert, skriver kanalen i en pressemelding.

- Vi hadde gledet oss til å se norske personligheter ta sats fra timeteren, men prosjektet ble dessverre mye dyrere enn det som var utgangspunktet. Når det i tillegg ble et kappløp om å komme først på lufta med to stupeprogrammer syntes vi det var riktig å gi oss, både av hensyn til seerne og konseptet, sier kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen.

TV 2 sender stup Konkurrenten TV 2 har nemlig allerede sikret seg rettighetene til programkonseptet «Stars in danger».

Her skal seks kjendispar konkurrere mot hverandre i stupeøvelser.

- «Stars in Danger» har vært et svært ettertraktet format på tv-messen i Cannes, vi ble sjarmert i senk og er svært glade for at vi har klart å få en avtale i havn. Seerne kan glede seg til morsom, imponerende og spektakulær stupe-akrobatikk utført av vågale kjendis-par, sa programdirektør Pil Gundelach Brandstrup i en pressemelding etter tv-messa i Cannes tidligere denne måneden.

Programmet skal sendes i løpet av 2013.

- Ikke riktig å lage Det er bare to uker siden TVNorge sikret seg rettighetene til «Celebrity Splash».

Produksjonsselskapet Eyeworks Dinamo i Norge bekrefter i pressemeldingen at prosjektet ble mer omfattende enn det som først ble presentert for TVNorge.

- Det ville ikke være riktig å lage «Celebrity Splash» uten å kunne bruke den tiden og ressursene som kreves for å gjøre serien til en suksess, sier Odd Arvid Strømstad i Eyeworks Dinamo.