Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Twilight»-stjerna overrasket «alle» med ny sveis

- Vi prøvde noe litt annerledes.

KORTKLIPT: Skuespiller Kristen Stewart har latt lokkene falle. Her på filmpremiere tirsdag. Foto: Rob Latour / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
KORTKLIPT: Skuespiller Kristen Stewart har latt lokkene falle. Her på filmpremiere tirsdag. Foto: Rob Latour / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

I 2007 sjokkerte artisten Britney Spears (35) en hel verden med å barbere av seg alt håret.

Nå gjør «Twillight»-skuespiller Kristen Stewart (26) det samme, men i en mindre dramatisk sammenheng enn hos «Toxic»-sangeren.

For mens Britney gjorde det i kjølvannet av et sammenbrudd, har Kristen etter alt å dømme gjort det på grunn av ønsket om en ny stil.

Sveisen på rød løper

Nærmest over natta har Stewart gått fra kort brunt hår, til et nesten helbarbert platinablondt hode. 29-åringen overrasket mange med sin nye hårsveis på premieren til filmen «Personal Shopper» i Los Angeles tirsdag.

Skuespillerens frisør, Bridget Brager, har delt et bilde av Stewarts kortklipte manke på bildedelingstjenesten Instagram.

- Vi prøvde noe litt annerledes i dag, skriver frisøren til bildet.

Kristen Stewart har foreløpig ikke kommentert sin nye hårfrisyre, men har riktignok tidligere sagt til ukebladet Marie Claire at hun ikke likte å ha langt hår.

Blitt mer åpen

I begynnelsen av sin karriere bestemte Kristen Stewart seg for å holde privatlivet unna offentligheten, og hun så på media som en «fiende» mens hun datet «Twillight»-kollegaen Robert Pattinson (30).

- Jeg snakket ikke om mine første forhold offentlig fordi jeg ville beholde privatlivets fred, sa hun til The Sunday Times.

Men i nyere tid har hun begynt å åpne seg mer opp.

I 2016 stod hun fram som bifil, da hun snakket om sitt daværende forhold med Alicia Cargile (26).

- Jeg skammer meg ikke og jeg er ikke forvirret, har hun senere fortalt til Elle, ifølge US Weekly

Ble sammen med assistenten

Det var i januar 2015 ryktene først begynte å svirre om at Kristen Stewart hadde falt for sin tidligere assistent, Alicia Cargile.

Kristen selv lot seg flere ganger fotografere mens hun og assistenten gikk hånd i hånd sammen, men hun avsto lenge fra å kommentere forholdet. Fram til sommeren 2016.

- Akkurat nå er jeg veldig forelsket i kjæresten min. Vi har gjort det slutt noen ganger og blitt sammen igjen, og denne gangen var det som om: «Endelig kan jeg føle noe igjen», avslørte hun overfor Elle.

Var utro mot kjæresten

I mange år var Kristen Stewart og Robert Pattinson et av Hollywoods heteste par.

Sommeren 2012 kom sjokknyheten om at Stewart hadde hatt en affære med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (45), bak kjæresten Robert Pattinsons rygg.

Hete bilder av duoen, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media, og ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (38) gikk raskt i tusen knas. Kristen Stewart innrømmet senere utroskapet.

EKSKJÆRESTER: Kristen Stewart og Robert Pattinson var sammen i flere år før forholdet tok slutt i 2013. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Kristen Stewart og Robert Pattinson var sammen i flere år før forholdet tok slutt i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for det store sviket ga Pattinson forholdet og Stewart en ny sjanse, men året etter ble det slutt igjen.

Mens Stewart og Cargile hadde en pause våren 2016, datet Kristen blant annet den franske sangeren Stephanie «Soko» Sokolinski (31) i et par måneder. Forholdet tok slutt i mai.

Hun har også blitt koblet til Miley Cyrus ekskjæreste, modellen Stella Maxwell (26).

Robert Pattinson er i dag kjæreste med artisten FKA Twigs (29). De forlovet seg i 2015.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media