«Twilight»-stjerne funnet død med kjæresten

Gregory Tyree Boyce og kjæresten ble funnet døde i en leilighet i Las Vegas.

DØD: Skuespiller Gregory Tyree Boyce ble nylig funnet død sammen med kjæresten, Natalie Adepoju, i en leilighet i Las Vegas. Foto: Privat/ Instagram
DØD: Skuespiller Gregory Tyree Boyce ble nylig funnet død sammen med kjæresten, Natalie Adepoju, i en leilighet i Las Vegas. Foto: Privat/ Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Twilight»-skuespilleren Gregory Tyree Boyce er død, 30 år gammel. Det bekrefter både familien hans og rettsmedisinerne i Clark County overfor People og andre amerikanske medier.

Skuespilleren var å se i den første «Twilight»-filmen fra 2008, der han hadde en liten rolle som Tyler Crowley. I etterkant har han fokusert på andre prosjekter, som å oppdra sin 10 år gamle datter Alaya.

30-åringen ble funnet død i en leilighet i Las Vegas den 13. mai, sammen med kjæresten Natalie Adepoju (27).

Hadde planer

Det er ikke kjent hva som har skjedd, og dødsårsaken er foreløpig ikke bekreftet.

Skuespilleren skulle egentlig ha reist til Los Angeles den morgenen han ble funnet død, men da bilen hans sto igjen i oppkjørselen skal de andre som befant seg i leiligheten ha blitt mistenksomme.

Det var da de fant paret døde på rommet sitt. Mens skuespilleren etterlater seg dattera si, har Adepoju en sønn i Egypt. På Facebook har 30-åringens mor delt en siste hilsen til sønnen.

«Min kjære gutt, Greg Boyce, var den beste kokken. Han var i gang med å starte en kyllingrestaurant, West Wings», skriver hun, og skryter uhemmet av sønnens ferdigheter på kjøkkenet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer