Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Warren Frost:

«Twin Peaks»-stjerna Warren Frost er død

Ble 91 år gammel.

DØD: Skuespiller Warren Frost (tredje fra venstre) er gått bort. Det bekrefter hans sønn overfor en rekke amerikanske medier. Her er han avbildet sammen med sine «Twin Peaks»-kolleger Michael Ontkean, Kyle MacLachlan og Kimmy Robertson. Foto: IMDB
DØD: Skuespiller Warren Frost (tredje fra venstre) er gått bort. Det bekrefter hans sønn overfor en rekke amerikanske medier. Her er han avbildet sammen med sine «Twin Peaks»-kolleger Michael Ontkean, Kyle MacLachlan og Kimmy Robertson. Foto: IMDB Vis mer

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren Warren Frost, kjent som Dr. Will Hayward i kultserien «Twin Peaks», er død.

Ifølge New York Daily News gikk Warren bort etter lengre tids sykdom i sitt eget hjem i Vermont fredag morgen.

Dødsfallet bekreftes i en offentlig uttalelse fra skuespillerens sønn, Mark Frost.

- Det er med sorg vi meddeler at vår kjære far er gått bort. Fra D-dagen og strendene i Normandie, til sin 50-årige karriere på scenen og tv, forble han den samme, ydmyke mannen fra Vermont. Han lærte oss å leve et liv der vi forteller den rette sannheten, og hvordan dette kan gjøre en stor forskjell i livet til andre mennesker.

- Vi er svært glade for å ha kunne delt ham med resten av verden, så lenge som vi har gjort, sier han i en uttalelse til avisa.

Foruten å ha medvirket i «Twin Peaks», var Frost også kjent for å ha spilt i tv-serier som «The Larry Sanders Show» og «Seinfeld». Han tjenestegjorde også i U.S. Navy under andre verdenskrig.

Gjør comeback

Det er tidligere kjent at det vil bli et gjensyn med «Twin Peaks» på TV. Ifølge IMDB står Frost oppført på rollelista, hvor han blant annet skal medvirke i første episode.

Serien ble et kultfenomen da den gikk på tv i 1990, og allerede i sluttscenen hintet Lynch om at det kom en oppfølger 25 år seinere.

- Vi sees igjen om 25 år, sa Laura Palmer til Dale Cooper.

Når serien får premiere i Norge, er fortsatt ikke kjent.

I januar ble det kjent at en annen kjent skuespiller fra kultserien har gått bort.

Amerikanske Miguel Ferrer, som spilte rollen som FBI-agenten Albert Risenfield, døde av strupekreft, 61 år gammel.

Ferrer blir også å se i comebacksesongen til «Twin Peaks».

KULTCOMEBACK: 25 år etter siste episode ble sendt, kommer den populære TV-serien Twin Peaks tibake på skjermen i 2016. Video: Showtime Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling