«Two and a Half Men»-stjerna fant Gud og forlot Hollywood. Nå snur han

Skuespiller Angus Jones (23) kan gjøre TV-comeback.

FORANDRET: Skuespiller Angus Jones er blitt 23 år gammel. Han har også latt håret og skjegget gro i tida borte fra rampelyset. Foto: NTB Scanpix

FORANDRET: Skuespiller Angus Jones er blitt 23 år gammel. Han har også latt håret og skjegget gro i tida borte fra rampelyset. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En hel verden lot seg sjokkere da Angus T. Jones (23) valgte å forlate suksesserien «Two and a Half Men» etter nesten ti år som karakteren «Jake».

Lenge var han regnet som en av verdens rikeste tenåringer, med hele 1,7 millioner kroner i inntekt per episode.

På tross av dette valgte Jones å snu ryggen til Hollywood, og i 2012 sjokkerte han også fansen med å kalle serien for søppel.

Jones har tidligere forklart at en av årsakene til karrierebruddet var at han «ikke var tro mot Gud og sin religion» da han var med i serien.

- Vil gå min egen vei

Først i 2014 fortalte han sin historie om hvordan han hadde «sett lyset» og funnet Gud.

Samtidig var barnestjerna blitt en nær tilhenger av Syvendedags Adventistsamfunnet - et kristent, protestantisk kirkesamfunn.

- Jeg ønsker virkelig å komme fram i lyset fordi jeg vet at det er der helbredelsen finnes, og jeg har sett Gud gjøre utrolige ting, sa Jones den gang.

I et større intervju med magasinet People åpner Jones opp om hvordan han har tilbragt de siste åra i ulike tros- og livssynsgrupper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.