Meghan Markle:

- Tydeligvis en forferdelig greie

Forteller om da livet ble snudd på hodet.

FÅR GJENNOMGÅ: Hertuginne Meghan står ofte i kritikkstormer. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB
FÅR GJENNOMGÅ: Hertuginne Meghan står ofte i kritikkstormer. Foto: Erik Pendzich/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hertuginne Meghan (40) har måttet tåle mye omtale siden hun giftet seg med prins Harry (37). Særlig etter at hun og ektemannen valgte å trekke seg fra sine kongelige plikter, og flytte fra England til Los Angeles i USA, haglet overskriftene.

Onsdag kom den første episoden av hertuginnens podkast «Archetypes». Til gjest, venninne og tennislegende Serena Williams (40) deler hertuginnen åpenhjertig om hvordan ting ble snudd på hodet da hun begynte å date den britiske prinsen.

- Tydeligvis forferdelig

I «Archetypes» forteller Markle at hun i løpet av skolegangen og oppveksten fikk høre at hun som ung kvinne kunne få til alt hun ville. Hun har derfor alltid tenkt at det er positivt at en kvinne har ambisjoner. Helt til hun begynte å date prins Harry.

- Ambisjoner er tydeligvis en forferdelig, forferdelig greie. For kvinner da, ifølge noen, mener 37-åringen, med et tydelig stikk til negativ omtale.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Cosmopolitan.

I forlengelsen av de negative tankene klarer hertuginnen heller ikke la være å se at jenter og kvinner «ofte gjør seg selv så mye mindre». Dette temaet vil hun gjerne ta opp med Serena Williams, fra en ambisøs kvinne til en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer