«Luksusfellen»:

Tyr til «Luksusfellen» for å redde ekteskapet

Når kona truer med å gå fra ham, tar Geir Michelsen grep.

TÅREVÅTT: Denne uken prøver «Luksusfellen»-ekspertene å hjelpe Geir ut av en økonomisk krise. Video: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveldens episode av «Luksusfellen», besøker Magne Gundersen og Lene Drange ekteparet Geir Michelsen (55) og Hilde Sagen Michelsen (53) i Sør-Odal i Hedmark.

Paret har hver sin stabile inntekt og kun seg selv å forsørge, og er på denne måten et noe uvanlig oppdrag for ekspertene. Men det er Geirs lidenskap for fotballklubben Manchester United og pokerspilling, i tillegg til en forkjærlighet for å unne seg litt ekstra både i hverdagen og på ferier, som gjør at han må ty til eksperthjelp - for å redde ekteskapet.

Kona har nemlig sett seg lei av å være alene om å bidra til husholdningen.

Dagevis med nettpoker

De to har vært gift i tre år, har to barn på hver sin side, og har bodd i samme hus helt siden 2006. Men Geir bruker blant annet mye av inntekten på Manchester United-rekvisita og har besøkt klubbens hjemmebane i Manchester mer enn 50 ganger.

I tillegg har han en stor lidenskap for poker, hvor han blant annet har deltatt i de tre siste norgesmesterskapene. Han kan også bruke hele dager på å spille nettpoker, uten at det har bidratt positivt på økonomien. Hver måned bruker han sine mange kredittkort for å handle det han måtte ønske på bensinstasjoner og andre dyre utsalgssteder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer