Tyra Banks på «Skavlan»:

Tyra Banks om det pinlige møtet med norske Erik: - Det ble for mye for ham

«Rotet det til» med kaffesøl. 

SKAVLAN: Da Erik Asla og Tyra banks gjestet Skavlan fortalte Erik Asla om forholdet med supermodellen Tyra Banks. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske supermodellen Tyra Banks (42) og hennes norske kjæreste, Erik Asla (52), er blant gjestene i kveldens «Skavlan».

Forholdet mellom Banks og Asla ble kjent sommeren 2013. Asla, som opprinnelig er fra Drammen, har bodd en årrekke i Los Angeles hvor han er en anerkjent fotograf.

Banks, som både har vært programlederen og hjernen bak den internasjonale TV-suksessen «America's Next Top Model», traff Asla da han jobbet som dommer og fotograf i sesong åtte av norske «Top Model», som ble spilt inn i USA.

Kaffe-uhell

I fjor høst tok paret forholdet et skritt videre og flyttet sammen. I januar ble paret foreldre for første gang, ved hjelp av surrogatmor.

I stolen hos Fredrik Skavlan forteller Asla om øyeblikket da han innså at verdenskjente Banks var mer enn bare en venn.

- Det var under den tredje middagen vi hadde sammen. Jeg vil ikke kalle det en date, for det var bare en middag. Men noe skjedde, sier han, før Tyra Banks skyter inn:

- Han sølte ut kaffen sin over hele bordet. Du vet, han så meg inn i øynene - det ble for mye for ham, spøker hun.

Ikke opptatt av kjendisstatus

Asla nikker.

- Ja, det er nok sannheten. Fram til denne middagen hadde det bare handlet om forretninger ... Og kom igjen, hun er jo tross alt Tyra Banks, jeg kunne ikke bare ta henne med ut på middag, sånn uten videre.

I et intervju med Dagbladet Magasinet fra 2014 ga drammenseren uttrykk for at han ikke er opptatt av kjærestens kjendisstatus, og at han blir «totalt uimponert av berømte mennesker, og deres rikdom».

- Det som imponerer meg med henne er hennes medmenneskelighet, driv, og hvor ekte hun er. Hun har tusen prosjekter på gang, og vil skape ting hele tiden, hun er en utømmelig energikilde og veldig inspirerende, sa han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer