- Uansett hvor mange pils jeg har drukket, har jeg aldri likt å danse

Men nå trives Tommy Fredvang blant høye hæler og spandexbukser.

OVERBEVIST: Nå synes Tommy Fredvang det er dødsmorsomt å danse. Det har han ikke alltid syntes. Foto: TV 2
OVERBEVIST: Nå synes Tommy Fredvang det er dødsmorsomt å danse. Det har han ikke alltid syntes. Foto: TV 2Vis mer

||| (Dagbladet): Idet Tommy Fredvang (28) inntok «Skal vi danse»-parketten forrige lørdag, forsvant han også milevis utenfor sin egen komfortsone.

- Uansett hvor mange pils jeg har drukket, har jeg aldri likt å danse før nå. Det ligger i utgangspunktet veldig langt fra min natur. Nå koser jeg imidlertid ræva av meg, sier 28-åringen til Dagbladet.

Endorfiner
Det har gjort at den tidligere «X Faktor»-deltakeren og musikeren ikke har hastverk med å komme seg opp på en musikkscene i nærmeste framtid.

- Så gøy som jeg har det nå, med alle endorfinene som strømmer gjennom kroppen, gleder jeg meg bare sånn til hver gang jeg skal danse.

Han har likevel ingen planer om å bytte ut kassegitaren med høye hæler og spandexbukser.

- Selv om jeg synes «Skal vi danse» er morsommere enn «X Faktor», står musikerdrømmen høyere hos meg. Så kassegitaren blir nok ikke byttet ut, sier Fredvang.

Vil ikke ryke
Nå vil han gjøre alt for å ikke ryke ut av det populære TV 2-programmet. Fredvang skal danse quickstep til «Spiderman»-temaet i denne lørdagens «Skal vi danse»-runde.

- Jeg kommer til å bite tennene fast i parketten. Jeg skal ikke ryke ut nå, sier en fast bestemt «Skal vi danse»-deltaker.

For han fikk seg en liten støkk sist gang. Da poengene ble lest opp ble han plutselig voldsomt nervøs.

- Da slo det meg: Shit jeg kan jo ryke ut av dette. Det vil jeg ikke. Dette eventyret kan ikke ta slutt.

Reality-veteranen mener imildertid at quickstep-dansen han skal vise fram i morgen kveld passer ham bedre enn sist ukes cha-cha-cha.

- Den skulle være så sensuell. Quickstep er mer happy. Det passer meg godt, sier Fredvang.