«Paradise Hotel»:

Uavklart om «Paradise»-framtid

På grunn av programlederens graviditet, er det nå usikkert hva som vil skje med det populære realityprogrammet.

UVISST: Triana Iglesias har vært programleder for realityprogrammet «Paradise Hotel» siden oppstarten i 2009. Nylig kom imidlertid nyheten om at Iglesias venter sitt første barn sammen med forloveden Mikael Gabriel. Hva som skjer med Iglesias programlederrolle nå er dermed uvisst. Foto: Andreas Fadum
UVISST: Triana Iglesias har vært programleder for realityprogrammet «Paradise Hotel» siden oppstarten i 2009. Nylig kom imidlertid nyheten om at Iglesias venter sitt første barn sammen med forloveden Mikael Gabriel. Hva som skjer med Iglesias programlederrolle nå er dermed uvisst. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke kom nyheten om at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (38) venter sitt første barn, sammen med forloveden Mikael Gabriel (30). Det avslørte hun selv på Instagram, i et innlegg som seinere er blitt slettet.

I etterkant delte programlederen et tilsvarende innlegg, der hun takket for all støtte hun og forloveden hadde mottatt etter at de delte nyheten.

«Jeg er vanligvis god med følelser, men med alle hormonene som løper løpsk i kroppen er dette overveldende for meg, og jeg har aldri vært så emosjonell før. Tusen takk for alle velsignelser og alle nydelige meldinger etter kunngjøringa vår. Jeg er mer enn takknemlig for all støtte, og jeg er fylt med kjærlighet», skrev hun på Instagram, til et bilde der man tydelig kan se den voksende babymagen.

Ikke avklart

Den hyggelige babynyheten har imidlertid gjort at det hersker tvil rundt hva som vil skje videre med det populære realityprogrammet.

Til Dagbladet forteller Thomas Horni, pressekontakt i TV3, at det hittil ikke er bestemt hva som vil skje med innspillinga.

- Vi gleder oss stort på Trianas vegne. Når det gjelder hva som skjer videre med «Paradise Hotel», er det ikke avklart ennå, sier Horni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer