Charlie Sheen og Denise Richards

Uenig om datteras OnlyFans-konto

- Jeg aksepterer ikke dette.

UENIG: Eksparet har forskjellige synspunkt på datteras karrierevei. Foto: Peter Brooker/REX/NTB
UENIG: Eksparet har forskjellige synspunkt på datteras karrierevei. Foto: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere «Real Housewives»-stjerna Denise Richards (51) og skuespiller Charlie Sheen (56) giftet seg i 2002 etter å ha medvirket sammen i TV-programmet «Spin City».

Ekteskapet skulle bare vise seg å holde i tre år, men på denne tida rakk paret likevel å få to barn sammen, døtrene Sam (18) og Lola Rose (17).

Deres eldste datter Sami Sheen (18) er også tilsynelatende på god vei inn i voksenlivet. På Instagram kunne hun nemlig røpe at hun har opprettet en konto på nettsida OnlyFans.

Dette skal ha falt i dårlig jord hos den kjente TV-stjerna. Det melder Us Weekly.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Tar sine egne valg

«Two and a Half Men»-stjerna hevder nemlig overfor nettstedet at datteras konto ikke ble opprettet under hans tak.

- Hun er 18 år nå og bor sammen med moren sin. Dette skjedde ikke under mitt tak, forteller 56-åringen.

Han leger ikke skjul på at han ikke er noen stor fan av at 18-åringen befinner seg på den vanligvis eksplisitte hjemmesida. OnlyFans er en nettportal der abonnenter kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum.

Shanna Moakler (47), Cardi B (29), Larsa Pippen (47) og Bella Thorne (24) er blant kjendisene som også har opprettet en konto på nettstedet.

ONLYFANS: Skattelistene for 2020 er offentliggjort. Reporter i Rød Løper, Thea Hope, var i studio for snakke om kjendisenes inntekter i corona-året 2020. Vis mer

- Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortsetter skuespilleren.

Som respons på Sheens uttalelser svarer Richards at datteras avgjørelse ikke avhenger av hvilket hus hun bor i.

- Sami er 18, og denne avgjørelsen var ikke basert på hvem sitt hus hun bor i. Alt jeg kan gjøre som forelder er å veilede henne og stole på hennes dømmekraft, men hun tar sine egne valg, sier Richards til Us.

Krangel

Forholdet mellom Richards og dattera har imidlertid vært anspent de siste åra. I forkant av Samis valg om å bli med på den omstridte nettsida befant de seg nemlig i en offentlig uenighet.

«PORNO 2022»: NRK blir med en Onlyfans-manager på jobb. Video: NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

I september 2021 hevdet Sami at hun var «fanget» i et «voldelig hjem» under sin tid hos Richards og hennes nåværende ektemann, Aaron Phypers (49).

En måned seinere kunne Sheen bekrefte at 18-åringen hadde flyttet inn hos han, og at hun ikke lenger gikk på skolen.

I etterkant har tilsynelatende mor og datter funnet tilbake til hverandre, da de i år hyllet hverandre under Samis 18-årsdag og morsdagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer