«Farmen kjendis»

Uenige i kritikken: - Suck it up, Ole

Mens Ole Klemetsen kaller «Farmen» et mareritt, mener flere av hans meddeltakere det stikk motsatte.

UENIGE: Kathrine Sørland (t.v) og Martine Lunde (t.h) er ikke enige i kritikken Ole Klemetsen presenterte i går. Foto: Morten Eik / Lars Eivind Bones
UENIGE: Kathrine Sørland (t.v) og Martine Lunde (t.h) er ikke enige i kritikken Ole Klemetsen presenterte i går. Foto: Morten Eik / Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag kveld gikk tidligere bokser Ole «Lukkøye» Klemetsen (47) hardt ut mot «Farmen kjendis». Han hadde vært med i programmet siden start, men måtte i går akseptere nederlaget, da han, sammen med Svein Østvold (57) og Ronald Pulk (39), tapte den siste finalebilletten til fordel for Carina Dahl (33).

I den forbindelse lettet Klemetsen virkelig på trykket, og gikk hardt ut både mot programkonseptet og produksjonen. Han pekte spesielt på tre ting i sin harde kritikk av det folkekjære programmet.

47-åringen mente han hadde fått for dårlig informasjon på forhånd, at oppfølgingen fra kanalen og produksjonen var for dårlig, og at maten de fikk servert ikke var tilfredsstillende. Han hevdet at han flere ganger underveis vurderte å trekke seg.

Disse uttalelsene er det flere av hans meddeltakere som reagerer på. Onsdag uttalte Svein Østvik og Ronald Pulk at de ikke kjente seg igjen i kritikken.

- Suck it up

Det gjør heller ikke flere av hans andre «Farmen kjendis»-kolleger. Overfor Dagbladet forteller blant andre Kathrine Sørland (38) at hun ikke forstår hva Klemetsen prater om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer