Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff:

Uenighet etter sjokkbruddet: - Jeg tar alt

Tida etter bruddet har ikke gått som smurt for det tidligere kjendisparet.

SLUTT: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er ikke lenger et par. Bruddet har heller ikke akkurat gått som en dans på roser. Foto: Instagram
SLUTT: Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er ikke lenger et par. Bruddet har heller ikke akkurat gått som en dans på roser. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juni kom nyheten om at den tidligere fotballspilleren Nicklas Bendtner (33) hadde bestemt seg for å legge opp som fotballspiller. Det avslørte den tidligere Rosenborg-spilleren i realityserien «Bendtner & Philine».

- Jeg savner det hver dag, men jeg er også klar over at det er en sluttdato i denne jobben, uttalte Bendtner, ifølge danske BT, og la til at han nå måtte finne andre ting å gjøre.

Gjennom hans mange år i fotballen, har influenserkjæresten Philine Roepstorff (28) stått trygt ved hans side. I mars kom imidlertid nyheten om at forholdet hadde tatt slutt. Det bekreftet Philine i en video på Youtube.

- Noen ganger går ikke ting som planlagt, og noen ganger er det vanskelig å ta det rette valget. Nicklas og jeg har gått fra hverandre, sa hun i videoen.

Nå, flere måneder etter bruddet, har det imidlertid kommet nye opplysninger fra det tidligere paret. I serien avslører de nemlig at bruddet ikke akkurat har gått fredelig for seg.

- Slo opp annen hver uke

Siden det ble kjent at paret hadde valgt å gå hver til sitt, har det vært stille fra begge parter. I den nyeste episoden av «Bendtner & Philine» , gjengitt av danske Se og Hør, letter imidlertid influenseren på sløret om bruddet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer