Hugh Grant:

Ugjenkjennelig: - Frastøtende

60-åringen har i årevis vært kjent som kongen av romantiske komedier. Nå dukker han opp som noe helt annet.

TRAILER: I en såkalt «mockumentary» ved navn «Death to 2020» får vi se Samuel L. Jackson i rollen som reporter, «Friends»-stjerne Lisa Kudrow som konservativ talsperson og Tracy Ullman i rollen som ingen ringere enn dronning Elizabeth. Video: Netflix Vis mer
Publisert

Netflix og skaperne bak «Black Mirror» har samlet et stjerneensemble for å gjøre det vi alle skulle ønske vi kunne - å ta livet av år 2020.

I en såkalt «mockumentary» ved navn «Death to 2020» får vi se Samuel L. Jackson i rollen som reporter, «Friends»-stjerne Lisa Kudrow som konservativ talsperson og Tracey Ullman i rollen som ingen ringere enn dronning Elizabeth.

Deres «vitnemål» blir omhyllet i opptak fra virkeligheten.

Den drøye timelange filmen har som formål å se humoristisk tilbake på et år som ofte har vært alt annet.

- Frastøtende

På rollelista dukker også kongen av romantiske komedier, prisvinnende Hugh Grant (60), opp.

Og denne gangen skal han ikke løpe gatelangs inn i armene på en kvinne (eller var det omvendt), han går nemlig inn i rollen som historiker.

I pressebildene Netflix har sluppet, er det også bilde av de ulike karakterene. Man måtte imidlertid se to ganger før man fant Grant på bildene - han likner nemlig svært lite på filmromantikeren vi er vant til.

Det er også en ganske annen versjon en Grant selv er vant til, og i et nylig intervju med Vulture kommer det fram at han ikke er veldig fan av den nye looken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer