Linda Kozlowski:

Ugjenkjennelig etter suksessen

Slik ser hun ut i dag.

DEN GANG DA: Linda Kozlowski spilte mot Paul Hogan i «Crocodile Dundee». De senere årene er hun knapt til å kjenne igjen. Foto: Moviestore / REX / NTB
DEN GANG DA: Linda Kozlowski spilte mot Paul Hogan i «Crocodile Dundee». De senere årene er hun knapt til å kjenne igjen. Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det tidligere skuespillerparet Paul Hogan (82) og Linda Kozlowski (64) hadde god kjemi i filmen «Crocodile Dundee» fra 1986.

Fire år seinere giftet de seg, men etter 23 år som ektepar sa det stopp. De fikk sønnen Chance sammen.

Til tross for det store gjennombruddet i filmen om krokodillejegeren - som gjorde stor suksess verden over - har Kozlowski tatt steget ut av rampelyset de senere årene.

Nå er det faktisk knapt så man klarer å kjenne igjen 64-åringen, skriver Billed Bladet.

- Ga meg utslett

Det var Paul Hogan som spilte hovedrollen som krokodillejegeren Mick Dundee, mens Kozlowski hadde rollen som journalisten Sue Colton.

Den gang var hun 28 år gammel, og det er derfor kanskje ikke så rart at hun har forandret seg gjennom årene.

I dag har hun lagt skuespillerkarrieren på hyllen, blant annet fordi hun begynte å bli misfornøyd med rollene hun ble tildelt.

- Disse direkte-til-video (fremfor kino journ.anm.), skitne filmene jeg fikk, ga meg utslett, egentlig bare fordi jeg var den eneste på settet som brydde meg om noe som helst. Mellom det og min biologiske klokke bestemte jeg meg for å forlate alt, har hun tidligere uttalt, ifølge The Sun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer