Zooey Deschanel:

Ugjenkjennelig på nye bilder

Har kvittet seg med signaturlooken.

NY LOOK: TV-stjerna Zooey Deschanel overrasker med ny look. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
NY LOOK: TV-stjerna Zooey Deschanel overrasker med ny look. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Zooey Deschanel (43) har opp gjennom åra spilt i en rekke Hollywood-filmer, og i dag er hun kanskje mest kjent for rollen som Jess i suksesserien «New Girl».

Deschanel er spesielt kjent for sine lange, mørke lokker og pannelugg - og det er ikke ofte fansen ser henne med en annen sveis. Nå har hun gjort en helomvending.

På Instagram deler hun et knippe bilder av den merkbare hårforvandlingen.

«Hvem er hun?», skriver skuespilleren til bildene, hvor hun poserer i sitt nye, blonde hår.

Overrasker følgerne

Det virker riktignok ikke som at dette er en sveis hun kommer til å beholde så altfor lenge. 43-åringen er nemlig avbildet inne i det som ser ut til å være en sminketrailer.

Skuespillerens drastiske forvandling skyldes en kommende filmrolle. Deschanel skal ifølge Variety være med i den tredje sesongen av Apple TV+-serien «Physical», som er basert på 80-tallet.

Ifølge bransjebladet skal 43-åringen spille karakteren Kelly, en tidligere sitcom-stjerne som hopper inn i den spirende treningsbransjen på høyden av tiårets aerobic-trend.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer